Fókusz

„Stone olyan ember volt, akivel nagyon sok mindenben hasonlítottunk egymásra” – Zámbó Krisztián gyászolja egykori X-Faktoros versenytársát

Ásványi EszterÁsványi Eszter

2023. január 23. 18:26

Tavaly nyáron még arról mesélt, hogy már tizenötször kapott új esélyt az élettől. Kovács László Stone-t az X-Faktorban ismerte meg az ország, aztán a műsor után elvonult a világ végére és rengeteget utazott. 62 évesen halt meg. 

Elhunyt az X-Faktor egykori versenyzője, Kovács László, vagy ahogy többen ismerték, Stone. Sajtóhírek szerint, a zenész egy hete kapott agyvérzést, lélegeztetőgépre került, ám szervezete feladta a harcot.

Stone a 2012-es X-Faktorban tűnt fel, akkor, 52 évesen az ötödik helyig menetelt. Egykori szobatársa, Zámbó Krisztián megdöbbent barátja halálhírén. Azt mondja, a műsor után is rendszeresen tartották a kapcsolatot, legutóbb egy hónapja beszélt, ahogy ő hívta – Stone bácsival.

A Stone egy olyan ember volt, akivel nagyon sok mindenben hasonlítottunk egymásra, nagyon nehezen engedett magához közel igazán embereket. Ő egy olyan srác volt, aki nagyon sok mindent megélt az életében és szeretett élni. Nagyon, nagyon sajnálom

– mondta Krisztián.

Hiába volt tisztában azzal, hogy hajlamos az érrendszeri betegségekre, nem foglalkozott vele igazán. A kezét trombózis miatt háromszor akarták amputálni az orvosok.

Az X-Faktor után eltűnt a nyilvánosság elől, egy darabig fellépésekre járt, majd hat hónapra Ausztráliába költözött. Pár éve átértékelte az életét, tele volt tervekkel. Grafikákat rajzolt, amiből kiállítást akart készíteni és nagy vágya volt, hogy egyszer élő zenekarral léphessen színpadra. 

Stone halálával egy életvidám, segítőkész tehetségtől búcsúzunk. Kovács László „Stone” 62 éves volt.

#Fókusz#Videó#stone#X-Faktor#rtl#meghalt#zámbó krisztián

Címlapról ajánljuk