Fókusz

„Azonnal felhívtam a Mariettát, hogy menj már át az öcsédhez, mert valami gáz van” – Zámbó Jimmy jóbarátja így emlékszik arra a tragikus hajnalra

rtl.hurtl.hu

2023. január 20. 20:09

Komáromi István jól emlékszik arra a tragikus hajnalra, amikor Zámbó Jimmy meghalt. Éppen a televízióban volt, amikor megtudta, hogy Jimmyért mentő ment Csepelre. Ekkor felhívta az énekes nővérét, Mariettát, hogy menjen át az öccséhez. Amikor kiderült, hogy barátja meghalt, még azt is el tudta intézni, hogy egy mentő készenlétben álljon Jimmy édesanyja háza előtt, mielőtt Anna néni bármit megtudna.

Komáromi István majdnem egy évtizeden keresztül volt Pest megye rendőrfőkapitánya, de a szolgálat mellett zenél is. A ’90-es években alapítottak egy kórust: egyik felét tábornokok, másik felét zenészek alkották – ekkor ismerte meg Jimmyt. Azt mondja, mivel rendőrként jól ismerte a fegyvereket, a tragédia előtt néhány évvel már figyelmeztette Jimmyt, hogy óvatosan bánjon a pisztolyával. Komáromi szerint Jimmyvel szerencsétlen baleset történt, de a hozzátartozók ezt mindig nehezen hiszik el.

 

#Fókusz#Videó#zámbó jimmy#komáromi istván#fegyver#rtl

Címlapról ajánljuk