„Egy snitt mögött rengeteg munka van” – így forgatták az RTL új arculatát25 év után a csatorna nyugdíjazta a Klub szót, és élő adásban váltott nevet, csatlakozva az anyavállalat RTL Group egységes európai arculatához. A Fókusz ott volt az új arculat forgatásán, ahol tényleg minden másodperc számított.
Fókusz

„Egy snitt mögött rengeteg munka van” – így forgatták az RTL új arculatát

Kecsmár AlexandraKecsmár Alexandra

2022. október 24. 20:26

25 év után a csatorna nyugdíjazta a Klub szót, és élő adásban váltott nevet, csatlakozva az anyavállalat RTL Group egységes európai arculatához. A Fókusz ott volt az új arculat forgatásán, ahol tényleg minden másodperc számított. 

A felvételeket négyezerszeres lassítással egy tízezerszeres frame per szekundummal működő kamerarendszer rögzítette. Ez az első olyan arculata az RTL-nek, ami a műsorvezetőkhöz köthető. Mindenki más feladatot kapott, és mielőtt élesben felvették volna, többször is lepróbálták. 

„Egy snitt mögött rengeteg munka van” – így forgatták az RTL új arculatát
Sebestyén Balázs az RTL új arculatának forgatása közben. Fotó: RTL Fókusz

 

Az RTL logó folyton színe változik, vagyis mindig a tartalom alakítja, hogyan nézzen ki a logó.

Sokféleség és a változatosság. Ez a két karakter jellemzi most még inkább az RTL arculatát, míg a tartalmak változatlanok maradnak. A következő hetekben az RTL csoport többi csatornája és a digitális termékei is arculatot váltanak. Így még többször láthatják majd kedvenc műsorvezetőiket. 

#Fókusz#tokár tamás#Videó#arculatváltás#szellő istván#logó#istenes bence#forgatás#fördős zé#sebestyén balázs#rtl

Címlapról ajánljuk