Fókusz

Elárulják a mentorok, mit várnak az X-Faktor új szabályaitól

Hubai-Szegő ÉviHubai-Szegő Évi

2022. szeptember 2. 19:28

Már csak egyet kell aludni és indul az X-Faktor idei évada. Új mentor, új háttérműsorvezetők és új versenyzők kerülnek majd képernyőre szombaton este. De hogy ne kelljen addig várniuk, most betekintést engedünk a tehetségkutató legújabb szériájába.

Herceg Eika, az új mentor a nagy pillanatokra készül, azokat a versenyzőket várja leginkább, akik olyan színpadi élményt nyújtanak neki, amire sokáig emlékezni fog. Alex idén a zeneileg tehetséges embereket keresi, teljesen mindegy, hogy hogy néz ki, honnan jött, az számít, hogy milyen élményt nyújt a színpadon.

Gáspár Laci, ByeAlex és Puskás Peti rekorder mentorok, idén hatodszor veszik majd kezelésbe az énekeseket.

Elárulják a mentorok, mit várnak az X-Faktor új szabályaitól
Fotó: RTL Fókusz

Peti szerint a tavalyi év az egyik legerősebb finálé volt Aleeval, Paulinával és Ferenczi Kamillával. Szerinte idén sokkal nagyobb harc lesz a versenyzőkért, mint eddig valaha volt.

Az új szabály, hogy nem kategóriákat kapnak a mentorok, hanem versenyzőket választanak majd maguknak a táborban.

Ahhoz, hogy ott egy jó mentorház esélyes csapatot válogassanak össze, már most, a válogatón is kell azon gondolkozniuk, hogy ki kit válasszon. 

Az X-Faktorban idén nem csak új női mentor, hanem új háttérműsorvezetők is lesznek. Az X-Stage-ben a nézők Kamarás Norbit és Kármán Odettet láthatják majd.

#Fókusz#gáspár laci#Videó#X-Faktor#puskás-dallos peti#byealex#új évad#rtl#herceg erika#alee#kármán odett#kamarás norbi

Címlapról ajánljuk