Fókusz

Peches esetek, amikor néhány órán belül többször is baleset éri ugyanazt az embert

Maár LauraMaár Laura

2022. augusztus 16. 20:31

Egy órán belül kétszer is baleset érte azt a robogóst, aki kedd reggel autóval ütközött Tiszakécskén. Az ütközés után fejsérülése miatt kórházba indultak vele a mentők, de a mentőautó sofőrjének egy autós miatt félre kellett rántania a kormányt, ezért nekiment egy útjelző táblának. Ám nem ez volt az egyetlen furcsa baleset az elmúlt évek alatt.

Néhány éve Budapesten a Megyeri úton ütött el egy embert két autó is. A férfi hajnalban, munka után a buszmegálló felé ment a zebrán, amikor egy figyelmetlen autós elgázolta. A szemközti sávba lökte a férfit, ahol viszont épp jött egy másik autó. Az a sofőr sem tudott időben megállni és ő is elütötte a már elgázolt férfit. A férfi túlélte a balesetet, de súlyosan megsérült. 

Volt  olyan hasonló baleset is tavaly szeptemberben, amely viszont tragédiával végződött. Szigetszentmiklósnál az út szélén gyalogolt egy férfi, amikor megtörtént a baleset. Hogy hova tartott, azt nem tudni. Egy fekete autó elütötte és átdobta a másik sávba. Az ott érkező autós viszont szintén nem tudott megállni, ő is elütötte a 28 éves férfit, aki a helyszínen meghalt. 

#Fókusz#Videó#Baleset-bűnügy#tiszakécske#baleset#ütközés

Címlapról ajánljuk