Fókusz

Alee a legnagyobb titokban lepte meg mit sem sejtő kis rajongóját

Hubai-Szegő ÉviHubai-Szegő Évi

2022. július 20. 19:15

Az X-Faktor győztesének egy bűvész is segített, hogy varázslatos ajándékkal lepje meg rajongóját. Dominik a tehetségkutató első percétől követte Alee minden szavát, mozdulatát, nagyon szeretett volna személyesen is találkozni vele. A fiú életmentő műtéten is átesett korábban, a szívét is operálni kellett. Alee a legnagyobb titokban egy egész csapattal szövetkezett, hogy a fiú kívánságát teljesíthesse. 

Vasárnap Nagytarcsán jártunk, ahol a tizedik X-Faktor győztese, Alee éppen arra készült, hogy meglepje egyik rajongóját.  A rapper azt mondta, nagyon megérintik az ilyen történetek.

Számomra még mindig feldolgozhatatlan, hogy mennyien szeretnek és hogy mennyi embernek vágya az, hogy találkozzon velem. És ha én ennyivel jobbá tudom tenni ezt az időszakát ennek a kissrácnak, akkor én egy boldog ember vagyok, ha azzá teszem.

 

Alee a legnagyobb titokban lepte meg mit sem sejtő kis rajongóját

Amíg Alee elbújt egy beavatott család házában, mi meglátogattuk a kisfiút, aki semmit sem sejtett az egészből.

Szűcs Dominik 11 éves. Saját maga kereste meg decemberben A kívánság csapatát, hogy szeretne találkozni zenei példaképével. Egyszer majd ő is szeretne elindulni az X-Faktorban.

Dominik a Szűcs család első gyermeke. Zavartalan terhesség után jött világra, csak utána jött a hidegzuhany: kiderült, hogy a nyelőcsöve nem a gyomrába, hanem a légcsövébe nőtt. Azonnal megműtötték. 

Négy hónap múlva derült ki, hogy szívbeteg, ekkor újra kórházba került, életmentő beavatkozásra volt szükség. Eztuán vették észre, hogy az egyik veséje is hiányzik, majd két és fél éves korában nagy szívműtét következett. Szerencsére minden jól alakult, aztán mikor mindenki megnyugodott, kiderült, hogy vacterl asszociációja van. Ez egy több szervre kiterjedő fejlődési rendellenesség, amelynek oka egyelőre nem ismert.

Alee a legnagyobb titokban lepte meg mit sem sejtő kis rajongóját

Gerincferdülése is van, de 16 éves koráig nem műthető, viszont gyógytornával talán megelőzhető lesz a beavatkozás. 5 éves korában az is kiderült, hogy a bal fülére nem hall, hallókészüléket kapott, ami miatt sokszor csúfolják őt az iskolában.

Az egyik osztálytársam, amikor összevesztünk, azt mondták, hogy elveszik és eltörik a hallókészülékemet. Igazából megszoktam már, szóval semmi furcsa nincs nekem benne

–  mesélte a kisfiú.

A kívánság csapata a nagy találkozás előtt megtréfálta Dominiket. Elhitették vele, hogy kedvence szeptemberig egyáltalán nem ér rá a koncertek miatt. Ezután videóhívásban hívták fel a rappert, aki felolvasott egy részletet a legújabb dalából, ami valójában egy Dominik által megírt dalszöveg. Aztán beszélgettek egy kicsit, de már el is kellett búcsúzni, hiszen el kellett indulnia Dominikék házához.

A fiút az édesanyja elküldte az édesapjához, aki egészen addig szóval tartotta a kisfiút, amíg megérkezett Alee és az újabb beépített ember. Lui bűvész feladata az volt, hogy különböző mutatványokkal elterelje Dominik figyelmét arról, valójában mi is lapul a dobozban. Néhány varázslatos trükk után máris következhetett a fő attrakció. Dominik ekkor még semmit nem sejtett abból, hogy valójában nem egy nyuszi lapul az előtte lévő dobozban. Amikor meglátta Aleet, hatalmas volt az öröm.

Alee a legnagyobb titokban lepte meg mit sem sejtő kis rajongóját

Először lesokkoltam, aztán az agyam felfogta, hogy itt van, de aztán már jó volt, hogy tudtunk beszélgetni egyet.

–  mondta.

A videohívás után személyesen is átbeszéltek mindent, amire a kisfiú kíváncsi volt. Alee egy ajándékkal is készült Dominiknak: egy olyan tárgyat adott neki, ami az elmúlt nehéz időszakokból őt már kisegítette: egy rózsakvarc nyakláncot, amit még a nagymamájától kapott.

Ez a rózsakvarc három éven át minden este ott volt velem. Ebben erők vannak, és ez nagyon sok mindenen átsegített, ott volt az X-Faktorban is, minden élő show alatt a zsebemben lapult.

Dominik következő nagy álma, hogy élőben tombolhasson Alee koncertjén. Ha pedig betölti a 14-et, talán az X-Faktorban, rapperként találkozhatunk vele legközelebb.

#Fókusz#Bulvár#X-Faktor#alee#rajongó#rtl#meglepetés#ma

Címlapról ajánljuk