Fókusz

Pataki Ági: Ma már másképp kell szépnek lenni

rtl.hurtl.hu

2022. július 19. 17:47

Ha szépségről van szó, sokaknak Pataki Ági jut eszébe. Az egykori modell már a hetedik X-et is betöltötte, mégis éveket letagadhatna. A Fókusz arról kérdezte, hogy mi az örök szépség titka.

Pataki Ági szerint ma már másképpen kell szépnek lenni, mint évekkel, vagy évtizedekkel ezelőtt. Ha ezt tudomásul vesszük, akkor tudunk örülni annak a szépségnek, ami éppen van. Ez ad önbizalmat és kiegyensúlyozottságot egy nőnek. Azt mondja, sosem kell feladnunk, hogy kihozzuk magunkból a legjobbat, attól viszont óva int, hogy abban az illúzióban ringassuk magunkat, hogy visszanyerhetjük a 20, 30, vagy 40 éves mivoltunkat. A szépség ugyanis a korral változik, de ha a mi viszonyunk is változik a szépséghez, akkor nincsen semmi baj.

Úgy véli, a szépség nem elsősorban pénz kérdése, hanem az életmódé.

Aki nap mint nap küzd azzal, hogy mi kerüljön az asztalra a családnak, ott nyilván a pénz is számít, és az nem azzal fog törődni, hogy milyen étrendkiegészítőket és vitaminokat kapkodjon be ahhoz, hogy megőrizze a kellemes külsejét. De nagyon sokszor találkozom olyan esetekkel, akik megengedhetnék maguknak, hogy odafigyeljenek, akiknek van pénzük, és mégsem tesznek meg mindent. Vagy nem úgy teszik, ahogy kellene. Olyan értelemeben pénzkérdés, hogy egy bizonyos egzisztenciális szinten kell lenni, de nem a pénz dönti el, hogy hogyan nézünk ki

– mondta Pataki Ági, aki azt is hozzátette, irigyelni senkit sem szokott, de Jane Fondát és Helen Mirrent követendő példának tartja abban, ahogyan a korhoz állnak.

#Fókusz#Életmód#szépség#pataki ági#rtl

Címlapról ajánljuk