Fókusz

„Olyan volt, mint egy horrorfilm, végig az járt a fejemben, hogy én láttam őt utoljára” – Sáfrány Emese először szólalt meg a teaszeánsz után

Marenec FruzsinaMarenec Fruzsina

2022. július 15. 21:00

Sáfrány Emese először a Fókusznak mesélte el, mi történt vele és Béres Anettel a szerencsétlenül végződött hétvégi ayahuasca-teaszenánszon. A könnyek között nyilatkozó Emese szerint igazságtalanul vádolják őket, ők ugyanis nem bulizni és drogozni mentek oda, hanem gyógyulni és megtalálni a lelki békéjüket.

Sáfrány Emese is ott volt azon a spirituális teaszeánszon, ahonnan Béres Anett, egykori valóságshow-szereplő eltűnt, és később öntudatlanul, ruha nélkül, súlyos állapotban találtak rá. 

Emese azt mesélte, a szertartáson még minden rendben zajlott, mindketten ittak a főzetből, de semmi különöset nem tapasztaltak. A szeánsz után lefeküdtek aludni, majd Anett reggel felébresztette őt, és ragaszkodott hozzá, hogy azonnal induljanak haza.

Emese először próbálta meggyőzni barátnőjét, hogy korán van, pihenjenek még, de a lány hajthatatlan volt. Emese viszont nem akart a holmijai nélkül elmenni.

Pár perc alatt összeszedtem a cuccaimat, elmentem a táskámért, és mire visszaértem, Anettet már nem láttam sehol. Azonnal felébresztettem a szertartásvezetőt, és elindultunk az Anett autója felé vezető úton. Biztosak voltunk benne, hogy arra ment, de nem találtuk meg.

Többen is lány keresésére indultak, gyalog és autóval is, de nem jártak sikerrel. Ezután értesítették a rendőrséget, akik kutyákkal és drónokkal kezdték meg a kutatást.

Az az érzés, amikor Anett nem volt meg, olyan volt, mint egy horrorfilm. Végig az járt a fejemben, hogy én láttam őt utoljára.

– mesélte Emese, aki teljesen összetört, és még most is a történtek hatása alatt áll. Azóta már többször beszélt barátnőjével, Anett egyáltalán nincs jól, lelkileg és fizikailag sem.

Az a legrosszabb az egészben, hogy az emberek teljesen félreértik ezt az egészet. Mi nem bulizni mentünk oda, ez nem drogparti volt. Csak két kétségbeesett lány, aki így szerette volna rendbe hozni az életét

Sáfrány Emese elismeri, lehet, hogy hibáztak, és nem jó módszert választottak, de szerinte aki szeretné megoldani a problémáit, az mindenre képes.

„Nehéz időszakon vagyunk túl, szerettem volna lelkileg stabil lenni, és teljes értékű anyja lenni a fiamnak” – magyarázta Sáfrány Emese, aki szerint tudtak a szertartás veszélyeiről, utánanéztek, sőt beszéltek is olyan emberrel, aki már részt vett ilyen szeánszon, és élete legjobb élményének tartja.

A Sáfrány Emesével készült hosszabb interjút ITT nézheti meg.

 

#Fókusz#Bulvár#sáfrány emese#béres anett#vv anett#ayahuasca#teaszeánsz#rtl#ma

Címlapról ajánljuk