Fókusz

Kiderült: VV Anett a titokzatos szeánsz áldozata

Ásványi EszterÁsványi Eszter

2022. július 12. 20:19

Öntudatlan állapotban, törött csontokkal találtak rá Siklóson egy valóságshow-szereplőre. Barátnője, Sáfrány Emese írta ki először közösségi oldalára, hogy mi történt VV Anettel. Megpróbáltuk felgöngyölíteni a hajmeresztő ügy részleteit, amit már a rendőrség is vizsgál.

Ruhák nélkül, öntudatlanul, törött csontokkal találtak rá egy ismert magyar valóságshow-szereplőre – adtuk hírül mi is a Velvet információját. Mindenki azt találgatta, kiről lehet szó, miközben egyre több információ látott napvilágot a baleset körülményeiről.

Információk szerint az egykori valóságshow-szereplő július 10-én, este egy spirituális tea szeánszon vett részt, egy barátnőjével, Siklós környékén. Ilyenkor egy ayahuasca nevű hallucinogén növényi készítményből fogyasztanak, amit több ezer éve használnak vallási és sámánisztikus célokra Dél-Amerikában. 

A hiedelmek szerint a hallucinációs élmények során, a résztvevők kapcsolatba kerülhetnek a szellemvilággal, így lehetővé válhat a testi-lelki gyógyulás. Yvonne Dederick is szerette volna már kipróbálni, de ehhez nagyon pontos előkészületekre van szükség.

Például Magyarországon és a legtöbb országban ezek a szertartások tiltottak. És nem véletlenül, mert ezeket nagyon kontrollált körülmények között szabad csak alkalmazni.

Komoly diétának és pszichológiai felméréseknek kell megelőznie a folyamatot. 

Az interneten hamar terjedni kezdett, hogy a reality-sztár nem más, mint Béres Anett, a szóban forgó barátnő, aki szintén részt vett a szeánszon, pedig Sáfrány Emese. 

Ezt késő délután Emese instagram sztorijában is megerősítette.

A hír igaz, ott voltam Anettel a szeánszon, viszont a rendőrség által készített tesztem is kimutatta, hogy nem fogyasztottam pszichotróp szereket. Az, hogy a szertartást követően, az eltűnése során mi történt vele, magam sem tudom, a rendőrség dolga azt kideríteni. Azt a híresztelést, hogy ezt az egészet én szerveztem, teljes mértékben cáfolom.

A hírek szerint Anett a rituálé alatt bepánikolt és beszaladt az erdőbe, másnap reggel egy szőlőültetvényen találtak rá, ruhák nélkül, törött bokával és bordával, öntudatlan állapotban. Hogy mi történhetett pontosan, arról egyelőre nincs hivatalos információ, azonban közeli ismerősei megerősítették, hogy a nő kórházban van. 

A Bors megkereste az egykori reality-szereplő édesanyját is, aki bár – érthető okokból – nem akart nyilatkozni, nem cáfolta, hogy lányáról van szó. A Baranya megyei Rendőrfőkapitányság az esetet büntetőeljárás keretében vizsgálja. Az ügy részleteiről azonban a nyomozás érdekeire való tekintettel nem adtak bővebb tájékoztatást.

#Fókusz#vv anett#béres anett#rtl#szertartás#sáfrány emese

Címlapról ajánljuk