Polgár Kriszta: Magyarországnál jobb hely nagyon kevés van a világonKét év után újra itthon van Polgár Kriszta. A volt szépségkirálynő öt évvel ezelőtt költözött ki férjével és két kisfiával Texasba. Korábban a járvány, tavaly pedig veszélyeztett terhessége miatt nem jöhetett haza. Most viszont szinte az egész nyarat itthon tölti családjával, és igyekeznek mindent bepótolni.
Fókusz

Polgár Kriszta: Magyarországnál jobb hely nagyon kevés van a világon

rtl.hurtl.hu

2022. június 29. 17:19

Két év után újra itthon van Polgár Kriszta. A volt szépségkirálynő öt évvel ezelőtt költözött ki férjével és két kisfiával Texasba. Korábban a járvány, tavaly pedig veszélyeztett terhessége miatt nem jöhetett haza. Most viszont szinte az egész nyarat itthon tölti családjával, és igyekeznek mindent bepótolni. 

 

Az idei utazás azért is különleges, mert kislányuk, Lana, aki már Amerikában született, most először találkozik a család többi tagjával. Krisztáék főhadiszállása most a Balatonon van, a magyar tengert mutatták meg elsőként a csöppségnek. A család és barátok mellett a magyar ízek hiányoznak nekik a legjobban, és bár szeretnek Texasban élni, máig azt gondolják, hogy Magyarországnál jobb hely nagyon kevés van a világon.

A modell nemrég a Reggeliben beszélt arról, hogy nem tud hozzászokni ahhoz, hogy Texasban a fegyvertartás a mindennapok része.

#Fókusz#Bulvár#polgár kriszta#amerika#újra itthon#rtl

Címlapról ajánljuk