Fókusz

Charlie Sheen és David Duchovny oldalán játszott, most a magyar-ukrán határon oszt ételt Vass Zita

Süle LászlóSüle László

2022. március 25. 18:54

Vass Zita magyar származású amerikai színész-modell a Két pasi meg egy kicsiben Charlie Sheennel, míg a Kaliforgia című sorozatban David Duchovny oldalán játszott. A színész-modell büszke magyar származására, nemrég pedig azért utazott Magyarországra, hogy gulyáslevest oszthasson a menekülteknek a magyar-ukrán határon.

Vass Zita nemcsak színésznő, hanem a modellmunkák is könnyen megtalálják a világ minden tájáról. Szerepelt már a mexikói nyuszis magazin címlapján, a napokban pedig az egyik bolgár divatújság borítóján.

Zita nagyszülei az Egyesült Államokba emigráltak még a hetvenes években, így pontosan tudják, milyen érzés elhagyni az otthont és új életet kezdeni egy idegen országban:

Én a második világháborút túléltem a szüleimmel, tudtam, hogy ez mi. Zitának, a lányunokámnak pedig nagyon-nagyon meleg érzései vannak az emberekhez, a segítőkészséghez. 

– mesélte Zita nagymamája a Fókusz riporterének.

A Fókusz stábja Keszthelyen látogatta meg a modell-színésznő édesanyját, aki azt is elárulta, hogy Zita miért pont gulyáslevest osztott a menekülteknek:

Érzi a magyar gyökereit, az ő ötlete volt a gulyásleves is, az az egyik kedvenc kajája. Hazajön, éjjel, jön a hűtőhöz, és a maradék gulyáslevest kieszi, ami megmarad. 

– mesélte Zita édesanyja a Fókusznak.

A család májusban lesz újra együtt Amerikában – de könnyen lehet, hogy a segítőkész fotómodell egyszer csak fogja magát, és ismét főz majd egy kis gulyást a rászorulóknak.

 

#Fókusz#Bulvár#vass zita#segítség#két pasi meg egy kicsi#színész#modell#ukrán-magyar határ

Címlapról ajánljuk