Fókusz

Csuti kigyúrta magából bánatát

Marenec FruzsinaMarenec Fruzsina

2022. március 1. 16:54

Nehéz heteken van túl Csuti, új életet kezdett, aminek szerves részét képezi a sport, hetente legalább ötször edz. Az eredmény szemmel látható: szálkás, dagadó izmok és magabiztosság. Követői sem hagyják dicséret nélkül erőfeszítéseit.

Január elején robbant a hír, hogy zátonyra futott a házassága. Kulcsár Edina és Csuti az egyik legkedveltebb sztárpár volt, mindenkit megdöbbentett, hogy elválnak. Majd a szakítás után három nappal Edina bejelentette, hogy újra rátalált a szerelem.

Eltelt két hónap. Csuti lelkileg és testileg is megedződött. A hölgykövetők száma pedig megsokszorozódott az Instagram oldalán. És mivel kizárólag a jelenre fókuszál, már kifejezetten élvezi, hogy körbe rajongják a nők.

Csuti már nyitott szemmel jár legyen szó a való életről vagy az online térről. Nincs zsánere, de szereti a szép arcú, erős egyéniségű lányokat. Olyan hölgyek vonzzák, akik magabiztosak és az sem baj, ha szeretnek kezdeményezni.

Nekem nem probléma, hogyha ha mondjuk a lány ír először, hogy a lány kezdeményez, hogyha ezt kezdeményezésnek lehet hívni. Nyilván, hogyha ez majd ott tart, akkor én vagyok a férfi. De ez ne vessen gátat senkiben, hogy majd azért nem írok, hogy majd mit gondol a Csuti. Nyugodtan! Megbirkózom a feladattal.

#Fókusz#Belföld#csuti#szabó andrás#bosszútest#edzés#gyúrás

Címlapról ajánljuk