Új őrület hódít a világhálónÚj őrület hódít a világhálón: popsi villantás nyilvános helyeken. A ’’Cheeky Exploits’’-nak, azaz hevenyészett fordításban „Huncut tetteknek” nevezett trend új.
Fókusz

Új őrület hódít a világhálón

Süle LászlóSüle László

2017. április 27. 17:45

Új őrület hódít a világhálón: popsi villantás nyilvános helyeken. A ’’Cheeky Exploits’’-nak, azaz hevenyészett fordításban „Huncut tetteknek” nevezett trend új.

Benkő Dániel és Aurelio Caversaccio már sokszor feszegették a határaikat, mindketten nagy hívei a meztelenkedésnek. Jó pár évvel megelőzték az új trendet, és a Celeb vagyok, ments ki innen című műsorban ők is megmutatták lágyékukat a természet lágy ölén.

 

 

A „Cheeky Exploits” oldal követői szerint tettükkel megpróbálják boldogabbá tenni a világot és szétszórni a szeretetet. Sokak szerint azonban inkább az őrület szétszórásáról van szó, de hát ízlések és pofonok. Nem ez az első furcsának tűnő Instagram trend, úgy tűnik, ha bolondozásról van szó, a kreativitás határtalan. Éppen néhány hete ütötte fel a fejét a „csillámpopsi” trend, ami a nyári fesztivál szezon egyik slágere lehet.

 

A teljes adást megnézheti az RTL Moston!

#Fókusz#őrület#instagram#Életmód

Címlapról ajánljuk