Fókusz

Szeplősen szép igazán egy nő?

Fodor BiankaFodor Bianka

2017. március 30. 18:00

Ki gondolta volna, hogy eljutunk idáig, amikor szeplőket tetováltatnak magunknak, akik igazán szexik és trendik szeretnének lenni? Az Éjjel-Nappal Budapest egzotikus szépsége vállalta, hogy makulátlan bőrére szeplőket varázsoljunk, a végeredményt Wossala Rozina is véleményezte. Szeplővel vagy anélkül szép igazán az élet? Sokkoló divatőrületek a hónaljfehérítéstől, a szemgolyó-implantátumig, vagy az elálló műfogakig

Minél szeplősebb, annál tetszetősebb – ez most a szlogen, hiszen egyre terjednek a kamu pontocskák. De a bátrabbak már tetováltatnak is.

 

 

 

Ma már számos szépséghiba akad, melyek miatt korábban elbujdostunk a világból, ám most kifejezetten szexinek számítanak.

 

 

 

Ragány Angéla stylist szerint a szemüveg lett a legnagyobb divat, és azok is hordják, akiknek egyébként nincsen szükségük rá. Nullás lencsével. Így van ezzel Seherezádé.

 

 

 

Az egykor ciki fogszabályzó is divatkellék lett. Számos híresség mellett Nicolas Cage-nek és Tom Cruise-nak is volt ilyenje. És egy időben ÉNBP Alexa is gondolkodott rajta.

 

 

 

De a fogak közötti rést is már egyre kevesebben csináltatják meg, mondván, most már az is szexi, elég csak Madonnára, Brigitte Bardot-ra vagy Vanessa Paradisra gondolnunk. Már arra is van lehetőség, hogy mesterségesen csináltassunk ilyen kis hézagot. De a sokkoló divatőrületeknek még koránt sincs vége. Hónaljfehérítés, szemgolyó-implantátum, hajbotox vagy épp elálló műfogak – mindez a divatos külső reményében. Ezekhez képest a szeplőtetoválás igencsak visszafogottan hangzik.

 

 

 

Alexa azért a kedvünkért kipróbálta, hogyan festene szépségpöttyökkel…

Ám a végeredménnyel nem egészen elégedett. Még szerencse, hogy ezt legalább le lehet mosni. Úgy tűnik, szeplőkből is a természetes a jobb. Hiszen utánozni szinte bármit lehet, de a megfelelő hatást elérni, már nem feltétlenül.

 

#Fókusz#szeplő#tetoválás#wossala rozina#Éjjel-Nappal Budapest#Életmód

Címlapról ajánljuk