Fókusz

Elképesztő összeállítások, merész frizurák - így érkeztek meg a sztárok a Cometre!

Gál PetraGál PetraHubai AntalHubai AntalKilyén TamásKilyén TamásPolyák AlexandraPolyák Alexandra

2016. november 26. 19:00

Tegnap este a Comet gála vörös szőnyegén minden a miénk, és a divaté volt! Nyissák ki jól a szemüket és a fülüket, lesz itt rózsaszín gorillaszőr zakó, pink haj, fekete, démoni szett, ártatlan, szűzies összeállítás, vagy éppen kivillanó flitteres melltartó. És aki nem a ruhájával vagy új párjával hívta fel magára a figyelmet, az tett róla máshogyan!

Kiss Ramóna fején másfél hét alatt másodjára történt egészen elképesztő változás. Apukájának igen, anyukájának viszont nem tetszik a haja, a testvére pedig egyenesen hanyatt vágódott tőle.

 

 

Kőhalmi Zoltán is vizuális sokkot okozott, és könnyedén túlöltözött mindenkit. Mind fazonban, mind vastagságban.

Király Viktor és Nagy Réka először jelentek meg nyilvános eseményen együtt. Az énekes –leendő nagybácsi- jövő év elején Amerikába repül, hogy meglátogassa testvérét, akinek hamarosan gyereke születik. Azt még nem tudják, hogy Réka is vele tart-e.

A két műsorvezető, Istenes Bence és Iszak Eszti órákkal a műsor előtt már teljes pompájukban ragyogtak.

 

 

Fluor pedig nem csak Kiss Ramóna haján szórakozott jól. Mindenhol trollkodott, ahol csak tudott.

Tóth Gabi óriási dobásra készült, hatalmas ruhában, és a látszat ellenére csak két óráig szépítkezett. Mostanában sokat lehetett olvasni arról, hogy Gabinak pánikrohamai vannak, kíváncsiak voltunk, hogy hogy van.

 

 

És miután kiürült a vörös szőnyeg, elkezdődött a show!.

A teljes adást megnézheti az RTL Moston!

#Fókusz#fókusz plusz#comet gála#comet 2016#megjelenés#ruha#kőhalmi zoltán#tóth gabi#lékai-kiss ramóna#iszak eszter#istenes bence#rtl

Címlapról ajánljuk