Fókusz

A díjesőn túl - lessen be velünk a Comet kulisszái mögé!

Hubai AntalHubai Antal

2016. november 26. 19:00

Az egyik legizgalmasabb kategória a színészeké volt. Stohl Andrásék nagyon komolyan vették az elismerést. Ahogy sokan várták a két titkos díjat: az év legszebb pillanatát, és az életmű elismerést. Nézzük, kik nyertek még!

A Comet gálák történetében először választották meg az év pillanatát is, amelyet a magyar foci válogatott kapott. Nyár elején az egész ország focilázban égett az Európa bajnokság idején. A díjat a 95-szoros válogatott hátvéd, Juhász Roland vette át.  

A legjobb színész kategória díját a Híradó műsorvezetője, Szabados Ágnes és a Fókusz műsorvezetője, D. Tóth András konferálták fel. Anger Zsoltra, Lengyel Tamásra, Rudolf Péterre és Stohl Andrásra szavazhattak a nézők.

 

 

A RTL rendhagyó módon online közvetítette élőben a Comet gálát. A Millenárison berendezett alkalmi vezérlőben nemcsak ez volt újdonság.

Az este egyik legizgalmasabb kérdése az volt, hogy a zenekarok közül végül ki nyer. A díjat a Sziget, Volt és Balaton Sound fesztiválok tulajdonosa és igazgatója, Gerendai Károly és Kádár Tamás adták át.  A legjobb zenekar a Wellhello lett. Az Irie Maffiát, a Quimbyt, a Margaret Islandet és a Halott Pénzt győzték le. Illetve egészen pontosan gyűrték le, Fluor ugyanis a Halott pénz frontemberét, Marsalkó Dávidot szó szerint kanapéba döngölte örömében.

 

 

Az este leglátványosabb produkciója tagadhatatlanul Tóth Gabi új formációja volt. Lotfi Begi lemezlovassal és beat boxoló párjával, Molnár Tibivel egy újfajta látványvilágot hoztak a színpadra.

A buli pedig  igazán csak ezek után kezdődött. A magyar sztárvilág krémje hajnalig mulatozott miközben ismert lemezlovasok keverték a zenéket.

A teljes adást megnézheti az RTL Moston!

#Fókusz#fókusz plusz#comet#comet 2016#rtl#istenes bence#wellhello#tóth andi#tóth gabi#show#produkció

Címlapról ajánljuk