Fókusz

Vége a Szigetnek: otthagyott sátrak és lebontott színpadok a nagy bulik után

Süle LászlóSüle László

2016. augusztus 17. 19:10

Hatalmas zuhé után távoznak a fesztiválozók a Hajógyári-szigetről. A bejutás, még most, a hivatalos zárás után sem egyszerű, ezért bent nem találkozunk az ilyenkor szokás szerint megjelenő guberálókkal. Pedig elhagyott tárgy van bőven.

A talált tárgyaknál még mindig jelentős a forgalom, de szerencsére sok a boldog ember is, aki végre megtalálta valamelyik elveszett tárgyát. Nagy az öröm. Az elmúlt hét nap ikonikus helyszínei félig szétszedve lelombozó látványt nyújtanak. Még a természet is siratja a Szigetet, az éjszakai és reggeli esőzés sártengerré változtatta a területet. Csöveseket ezúttal nem láttunk, de csövet igen.

A nagyszínpadhoz mentünk, amit szemmel láthatóan fogy, de még legalább két nap, mire teljesen lebontják. A Sziget Fesztivál minden nyomának eltüntetése akár egy hónapig is eltarthat, de remélhetőleg néhány napon belül már be lehet menni, mondjuk, kutyát sétáltatni. Nem lesz könnyű dolguk a szervezőknek, a fesztiválozók rengeteg dolgot itt hagytak maguk után. Például egy csomó kempingszéket.

A teljes adást megnézheti az RTL Moston!

#Fókusz#sziget#sziget fesztivál#bontás#rtl#nagyszínpad

Címlapról ajánljuk