Fókusz

A Pamkutya kameránk előtt vette fel legújabb videóklipjét!

Süle LászlóSüle László

2016. május 13. 17:30

Itt a Pamkutya legújabb paródiája - Pista és Béla valószínűleg ismét felrobbantja az internetet, ahogy az összes előző slágerparódiájával tette. A legelsőt már nyolc milliónál is többen nézték meg, a két srác humora nem csak a fiatalok körében visz mindent.

Béla és Pista, azaz a Pamkutya videós formáció mutogatja a ruháit. A két kabátos, napszemüveges fiatalember 4 éve egy zseniális ’’Belehalok” paródiával söpört végig az interneten, ez a videó mostanában már 8 millió feletti megtekintésnél jár. Már akkor sem nagyon tudtak úgy végig menni az utcán, hogy fel ne ismerjék őket.

Hogy mennyire nem három napos csodáról van szó, azt mutatja a páros évek óta tartó töretlen sikere. A Gangnam Style paródiájuk nézettsége 8 millió, a Rakparté 6,1 millió, az Apuveddmeg 3,6 millió és a Valami van a levegőben 4,4 millió. A népszerűség oka nem csak az, hogy házi barkács módszerekkel meglepően látványos videók készülnek, hanem az ötletesség, a humor és a főleg fiatalokat érintő tanulságos mondandó is. A sorban utolsó paródia, Adele „Hello” című számának sajátos értelmezése is az Y generáció egyik jellegzetes problémájáról szól: a mobiltelefon függőségről.

A srácok az Apuveddmeg! című klipjükre a legbüszkébbek, amely a videójáték függőkel foglalkozott, többször is megidézve a gamerek virtuális valóságát. Szintén nagyon szeretik Katy Perry „Dark Horse” című számához készült munkájukat – amely döntő részben egy BKV busz belsejében játszódik. A budapesti tömegközlekedés sajátosságait bemutató videóhoz nagyon kellett nekik egy jármű – de egyáltalán nem volt könnyű egy ilyet felkutatni.

Bélát és Pistát éppen legújabb klipjük forgatásán csíptük el. Ez az első alkalom, hogy munka közben láthatják őket nálunk. A fiúk még a felvételek alatt is kínosan ügyelnek arra, hogy ne ismerjék fel őket. Mármint a jelmez alatt. Ezért viselik rendszeresen a nagyméretű napszemüvegeket is.

A nézőket tényleg csak az érdekli, hogy minél szórakoztatóbb videókat láthassanak a Pamkutyától. Ők pedig lelkesen gyártják is azokat. Nem csak zenei paródiákat készítenek több 300 ezer feliratkozójuknak, más friss tartalmakat is górcső alá helyeznek. Mint például az RTL-en futó Konyhafőnök produkciót.

A végére hagytuk a premiert. A srácok visszatértek a kezdetekhez, és ismét Majkát figurázták ki. Mi pedig a szám címével búcsúzunk: ennyi mára a Pamkutyából „Elég lesz”.

A teljes adást megnézheti az RTL Moston!

#Fókusz#pamkutya#paródia#zene#videoklip#rtl#konyhafőnök

Címlapról ajánljuk