Fókusz

Kulisszatitok: Balogh Nóra a sorozatban vált meg hosszú hajától

Fehér IstvánFehér István

2016. március 7. 18:15

Bár boldogan készült az esküvőjére, ami tragédiával végződött, később kiderült az is, hogy szándékos emberölés történt. A Barátok közt ügyvédnőjének élete a sorozatban, az utóbbi időben teljesen felborult. De, hogyan viselte a Nórát alakító Varga Izabella, hogy a haját is le kell vágnia, hiszen szerepe szerint ez is egy korszak lezárását és egy új kezdetét jelenti?



Varga Izabella elbúcsúzott eddig megszokott külsejétől a szerepe kedvéért. A Fókusz ott volt a különleges forgatáson, ahol a történet szerint Nóra egy papírvágó ollóval nekiesik a hajának. Az elmúlt 17 évben a Barátok közt ügyvédnőjét alakító színésznőt rengeteg féle frizurával láthattuk, de ilyen rövid haja még nem volt.



A vágást végül több részletben oldották meg. A jelenet felvételekor Iza egy póthajat kapott, és ezt kezdte el nyírni, majd a produkció fodrásza vette őt kezelésbe. Egyrészt, hogy hihető legyen a következő jelenetben, másrészt, hogy később is jól lehessen formázni. Iza mostanra megszokta a rövid frizuráját, miközben azért úgy tervezi, hogy a jövőben visszatér a hosszú hajhoz.

A Fókusz teljes adását visszanézheti az RTL Moston!
#Fókusz#varga izabella#haj#vágás#szerep#karakter#rövidre vágva#balogh nóra#Barátok közt

Címlapról ajánljuk