Fókusz

Csajok edzésben: izmoznak a lányok

Fodor BiankaFodor Bianka

2016. február 17. 18:05

Önöknek tetszik, hogy ha egy nő kigyúrja magát? Most azokról a hírességekről, akik bár addig is bombázók voltak, egy napon gondoltak egyet, és elkezdték tudatosabban formálni testüket. Még a nőiesség határán belül vannak, de mi már látjuk a szemükben a szenvedélyt, ami lázban tartja őket.

Gyönyörű nők, akik csodás alakjukat nem csak a géneknek köszönhetik. Életük fontos része a sport. Kőkeményen edzenek, hogy tökéletes testüket még tökéletesebbé formálják – és nem is kívánnak ezen változtatni. Dér Heni egy szusszanásnyi pihenőt sem kap edzőjétől, de jól bírja a kiképzést. Nem véletlen, hogy a legfanatikusabbak közt tartják számon. Bár egész életében sportolt, 5 éve fogadott személyi edzőt – és azóta nincs megállás, megszállottan edz.



Szalai Tamás Dömötör pszichológus azt mondja: a testedzés-függőség gyakoribb jelenség, mint gondolnánk, és sokszor evészavarral is társul. Ezért is fontos időben felismerni. Ugyanolyan függőséget okozhat, mint az alkohol vagy a drogok. Mind az egészségre, mind a kapcsolatokra negatív hatással lehet, ezért mindenképp kezelni kell.



Volt idő, amikor Molnár Andi is túlzásba vitte az edzést. Bár a táncparketten ismerhettük meg, egy időben a testépítéssel is komolyan foglalkozott. Andi már nem engedi, hogy a mozgás köré épüljön az élete. Azt mondja, bár a sportnak rengeteg áldásos hatása van, a jóból is megárt a sok. A feszes testrészek és a dagadó izmok helyett inkább az egészség és a jó közérzet legyen a fő cél.
#Fókusz#edzés#csajok#kondi#egészség#mozgás#molnár andi#dér heni

Címlapról ajánljuk