Fókusz

Börtönviselt sztárok

Fodor BiankaFodor Bianka

2015. október 2. 18:30

Alig több mint 1 hete helyezték előzetes letartóztatásba Lagzi Lajcsit és feleségét, akiket milliós kárt okozó lopással és vesztegetéssel gyanúsítanak. A mulatós műfaj királyát börtön fenyegeti, de nem ő az egyetlen, aki a csillogásból a hűvösre kerülhet.

Zalatnay Sarolta 2004-ben 100 millió forintos csalás és magánokirat hamisítás miatt került a rácsok mögé. Cini végül jó magaviselete miatt 2 év után szabadult, ám később ismét a vádlottak padjára állították…

2011-ben az énekesnőt a Csillagszem Alapítvány elnöke jelentette fel, mivel állítása szerint Cini többször is pénzt kért tőle kölcsön, amit nem adott vissza. Bár a büntetést 3 évre felfüggesztették, és nem jogerős az ítélet, Zalatnay ismét a hűvösre kerülhet.  



Stohl András 2010-ben ittasan okozott autóbalesetet. Frontálisan ütközött egy másik autóval, amiben ketten sérültek meg. 10 hónap börtönre ítélték. A színész 5 hónap után szabadult jó magaviselete miatt.

Farkas Péter marihuána termesztés vádja miatt állt a bíróság elé. 2008-ban 5 és fél év börtönbüntetést szabtak rá ki, ám az ítélethirdetés előtt meglógott a bíróságról. Az egykori birkózót később Andorrában fogták el, és a másodfokú tárgyaláson büntetését 7 évre súlyosbították. Szabadulásakor leginkább az evésen járt az esze:
 

Damu Roland idén tavasszal szabadult a hűvösről, ahová nemi erőszak és más bűncselekmények miatt került. 4 és fél évet töltött a rácsok mögött, ahol a Fókusznak ártatlanságát bizonygatta: 
 

Stadler Józsefet 2003-ban 4 és fél év fogházra ítélték el több milliárdos sikkasztás miatt, de 2 év után szabadlábra helyezték. Azonban 2010-ben ismét vádat emeltek ellene, és első fokon újabb 4 év 10 hónap börtönbüntetést kapott. 

Keleti Györgyit üzletszerű kéjelgés elősegítésével vádolták. Az egykori modellt a bíróság végül nem az eredeti vád miatt ítélte el. 

Az egykori való világos Segalt 7 év után helyezték szabadlábra, őt kábítószerrel való visszaélés miatt fosztották meg szabadságától. 

De nem csak itthon, hanem külföldön is gyakori, hogy a sztárok rivaldafényből a sötétben találják magukat. Lindsay Lohan, Paris Hilton, Snoop Dog, George Michael, Justin Bieber, Mick Jagger, Russel Crowe – csak páran azok közül, akiknek ismerős a börtön világa.
 
#Fókusz#börtön#igazságszolgáltatás#damu roland#stohl andás#stadler jószef#zalatnay sarolta#keleti györgyi

Címlapról ajánljuk