Fókusz

Súlyos pánikbetegséggel küzd Éjjel-Nappal Dorina

rtl.hurtl.hu

2014. március 4. 16:00

Pánikroham. Akinek nem volt soha, egyszerű hisztinek is gondolhatja, míg a betegség áldozatát tönkre is teheti. Az Éjjel-Nappal Budapest bombázója, Dorina először beszél arról, miken ment keresztül, sorstársa, Tóth Gabi pedig kameránk előtt adott neki tanácsot.

PÁNIKBETEGSÉG: Tóth Gabi tanácsai Dorinának

Egy igazi erős, karakán nő. Kristóf új kiszemeltje, az Éjjel-Nappal Budapest Dorinája 2008-ban szerepelt az RTL Klub Királynő című műsorában. A castingon még kissé megszeppenve ült a zsűri elé arany fürdőrucijában. De a kisfilmjéből már az is kiderül, egy igazi magabiztos nővel van dolgunk. Bemutatkozó beszédében meglepő hobbiját is elárulta. Dorinát most elkísértük egy lőtérre. Azt mondja, mivel hatalmas állatbarát, vadász édesapjával soha nem ment ki a terepre, ám céltáblára tökéletesen megtanult lőni. Ezt most be is bizonyítja.

Dorina azt mondja, szeret játszani a pasikkal, szerinte nem a szépségével veszi le a lábáról őket. Nemrég megjelent róla, hogy súlyos pánikbeteg. Tóth Gabi, aki szintén ezzel a betegséggel küzd, a hírek hallatán azonnal felkereste Dorinát.

Gabi állapota korábban olyan súlyos volt, hogy napi 4-5ször jött rá a roham. Ám négy éve tünetmentes. Neki az agykontroll segített a leküzdésben.

Dorina azt mondja, mostanában már kevesebb rohama van. Legutóbb egy éve tört rá a halálfélelem. Az, hogy van kin, vagy min levezetnie a stresszt, rengeteget segít abban, hogy tünetmentes legyen. Bár lehet, hogy Kristóf ennek nem annyira örül.

#Fókusz#rtl#tóth gabi#pánikroham#dorina#Éjjel-Nappal Budapest

Címlapról ajánljuk