Fókusz

Lerántjuk a leplet az X-Faktor féltve őrzött titkairól!

rtl.hurtl.hu

2013. november 22. 18:00

Meglepetésekből sosem volt hiány az X-Faktor háza táján. Mi most leleplezzük az eddig féltve őrzött titkokat, vajon hogyan nyerhettek az eddigi győztesek, és idén hányan álltak már az első helyen.

Az első két évad sem volt unalmas. Vastag Csaba kétszer, Kocsis Tibor pedig egyszer párbajozott a 11 adás során. Azt azonban ők sem tudják, hogy hányszor kerültek az élre. Megmutattuk nekik, és Geszti Péternek az adatokat. Mindannyian megdöbbentek.

A nagy szembesítés előtt egy nagy leleplezés a nézők számára. Az közismert tény, hogy a hat versenyben álló előadó közül öten már párbajoztak. Azt viszont senki sem tudta, hogy az eddigi 6 adásban 3 különböző produkció állt az első helyen. Ebből is látszik, hogy a verseny még egyáltalán nem dőlt el.

Kocsis Tibó a második évad győztese. Mindössze egyszer párbajozott, méghozzá a 6. adásban, amikor a TOP6-ba bejutás volt a cél. Lil”C” volt az ellenfele.

Még ennyire sem volt kiegyenlített az első évad mezőnye. Vastag Csabát kétszer is láttuk párbajozni. A legdrámaibb összecsapásban saját testvérével kellett megküzdenie. Legyőzte őt is, aztán Janicsák Vecát is. De vajon a többi adásban mennyire szerették a szavazók?

Az eredmények a sokat látott Geszti Pétert is megdöbbentették. Mindez jelzi a kiszámíthatatlanságot. Azt, hogy a rajongóknak sosem szabad elengedniük kedvencük kezét, még akkor sem, ha biztosak annak sikerében.

A versenyzők maximálisan odateszik magukat, és cserébe a szavazók támogatását várják. Ne feledjék, hogy például női győztese még nem volt a tehetségkutatónak, és jelenleg 3 nő van még versenyben. De a top 6 versenyzői közül bárki megnyerheti az X-Faktort. Az, hogy ki, csakis a szavazókon múlik…
#Fókusz#rtl#szavazat#X-Faktor

Címlapról ajánljuk