Fókusz

X-Faktor mentorok: amit eddig nem tudtunk róluk

rtl.hurtl.hu

2013. augusztus 29. 19:00

Hogy kik lesznek az X faktor 2013 -as szériájának új mentorcsapata már rég nem titok. Tóth Gabit, Alföldi Róbertet, Geszti Pétert és Szikora Robit mindenki ismeri. Vajon mindent tudunk róluk?

Stábunk úgy döntött, nyakába veszi a várost, és kíváncsiskodik egy kicsit, hogy vajon tényleg mindent tudunk-e az új négyes fogatról? A bemelegítő kérdés középpontjában a csikidám király, Szikora Robi állt: melyik együttesből ismerhetjük? Az egyöntetű válasz – nagy csalódásunkra - mindenkinél az R-GO volt, pedig Robi a Hungária egyik meghatározó tagja volt. Megtudtuk továbbá, hogy dobol, gitározik és szájharmonikázni is tud.

Sokakat meglepetésként ért a kvíz közben, hogy Geszti Péter édesapja humorista, dramaturg és szerkesztő is volt egyben, aki a televíziónál és a rádiónál dolgozott. Péternek tehát volt kitől örökölnie zseniális verbális képességeit. Geszti negyedszerre lesz mentor az X- Faktorban. Elmondása szerint a tehetségek megtalálása és támogatása sosem unalmas.

A legtöbben jó választ adtak arra a kérdésünkre, hogy a mentorok közül ki rendelkezik festői tehetséggel: Alföldi Róbert, akinek kiállításai is voltak az alkotásaiból. Végül, de nem utolsósorban egyik kérdésünk Tóth Gabi énekesnő hangfekvésére vonatkozott, ami a hiedelmekkel ellentétben nem szoprán és alt, hanem mezzoszoprán.

Mind a négy mentorban megvan az a bizonyos x faktor. Az, hogy ők hogyan keresik és kikben találják meg az átütő tehetséget, az e hét szombattól kiderül, itt az RTL Klubon.

#Fókusz#tóth gabi#alföldi róbert#rtl#RTL Klub#geszti péter#X-Faktor#szikora róbert

Címlapról ajánljuk