Fókusz

Tóth Gabi Tapolcán nosztalgiázott

rtl.hurtl.hu

2013. május 29. 19:00

Egy énekesnő, aki csaknem egy évtizede a slágerlisták kedvence. Egy lány, aki fiatal kora ellenére a legrangosabb zenei díjakat is bezsebelte. Egy energiabomba, aki bebizonyította, hogy tánctudásával is képes lenyűgözni a közönséget.

TÓTH GABI: „Legbelül ugyanaz a lány maradtam”

Tapolcán járunk, Gabi szülővárosában. Éppen általános iskolájába tart, hogy meglepje egykori tanárait. A Bárdos Lajos Általános Iskola udvarán előtörnek belőle az emlékek. Sorra jártuk a termeket, Gabinak mindenhol van egy jó sztorija. Nem hazudtolja meg magát, most is ezer fokon ég és csak mesél és mesél.

Persze a tanároknak is van emléke Gabiról. Azt mesélik, annak ellenére, hogy lány, rosszalkodni is tudott, ugyanakkor nagyon tisztelettudó volt és mindig kiállt az igazáért.

Abban viszont egyetértettek, hogy már gyerekkorában is csodálatos hangja volt és büszkék rá, hogy valaha taníthatták. Csak azt nem értették, hogy a vékony, törékeny kislányból, hogy is szól ekkora hang.

Kati néni volt az egyik, aki segített Gabinak elindulni az énekesi pályán. Musical stúdiójában sokat szerepeltette a lányt, akivel azóta is jó kapcsolatban vannak, és persze nagyon büszke egykori tanítványára.
#Fókusz#rtl#énekesnő#tóth gabi#X-Faktor

Címlapról ajánljuk