Fókusz

Vége a Miss Hungary csillogásának?

rtl.hurtl.hu

2012. március 2. 17:40

Répás Lajost, a Miss Hungary verseny szervezőjét kerítéssel vádolják. Egy napilap szerint Répás túlságosan is szerette a szép lányokat, és saját maga is „kipróbált” egy-kettőt közülük irodájában található franciaágyán.

Úgy tudni, éppen nem a helyezettek közül kerülnek ki azok, akiket sikerült a „plusz” munkákra rávenni. A Miss Hungary legutóbbi győztese sem tapasztalt semmi furcsát, és bízik abban, hogy a botrány nem befolyásolja indulását a világversenyen.

A rendőrség már évek óta nyomoz a „szexmaffia” ügyében, a gyanú szerint magyar lányokat szervezett formában közvetítettek férfiaknak a világ különböző tájaira. Többek között olasz és arab szál is van – utóbbi miatt a köznyelvben „dubajozásként” terjedt el az állítólag szexuális szolgáltatásokat is nyújtó modellmunka.

Répás Lajos ügyében még korai lenne bármit is mondani, de nagyon úgy tűnik, a rendőröknek ezúttal sem lesz könnyű dolguk. Mind a lányoknak, mind a felhasználóknak közös érdekük a hallgatás, nem véletlenül merült fel az a pletyka is, hogy esetleg egy szépségverseny csalódott leányzójának bosszújáról van szó.

Bármi is az igazság, azt már nehéz elképzelni, hogy a Miss Hungary verseny belátható időn belül visszanyeri egykori csillogását.

#Fókusz#rtl#modell#munka#szépségverseny#f#plusz#dubaj#miss hungary

Címlapról ajánljuk