Fókusz

Egyiptomi uralkodó bőrébe bújt Vastag Csaba

rtl.hurtl.hu

2011. szeptember 21. 19:20

Az X-Faktor győztesének már megint ott van a tekintetében az erő, amit a döntő felé egyre többször láttunk. Csaba legújabb szerepe miatt jött újra versenylázba. Próbáról próbára jár, és amikor már mindenki alszik, akkor stúdióba vonul, alkot és újratervez.

VASTAG CSABA: Elvis imitátor fáraó lett az énekes

Vastag Csaba először zenés színházi előadásokban lépett színpadra, különböző musicalekben, 2001-óta. Hét évet töltött a veszprémi Petőfi Színházban, ahová még táncosként került be. Szülei szerint mindig is vonzotta a szereplés és a tánc, ezért 11 éves korában beíratták akrobatikus rock and roll tanfolyamra.

Csabi számára tehát a színpadi lét nem volt ismeretlen, amikor tavaly az X-Faktorba került, amit meg is nyert. Most újra egy nagy megmérettetésre készül, még pedig a Madách Színházban, ahova a Fókusz is elkísérte az első napján. Szirtes Tamás hívta meg egy szerepre, aki jó házigazdaként - még a próbák kezdete előtt - mindent megmutatott Csabinak.

Az énekes Fáraó szerepét kapta meg, A.L. Webber első sikeres művében, a József és a színes szélesvásznú álomkabát című musicalben, amit évek óta játszik nagy sikerrel a körúti színház.
#Fókusz#színház#szerep#fáraó#X-Faktor#vastag csaba

Címlapról ajánljuk