Fókusz

Koncert-faktor és a nagy Malek-terv

rtl.hurtl.hu

2011. április 21. 19:32

Malek Miklós együtt koncertezett szüleivel, testvérével, és annak gyermekeivel. Az X-Faktor mentora csak emiatt utazott haza Los Angelesből. Beszámolt legutóbbi, tengerentúli sikereiről, és arról, vállalná-e a következő X-Faktort.


Az X-Faktor legszigorúbb, de őszinte mentora, Malek Miklós négy és fél hónap után most tért vissza újra Budapestre. Már évek óta Los Angelesben él és dolgozik, és most egy igazán egyedülálló családi koncert kedvéért repülte át az óceánt, hiszen életükben először együtt zenélt a teljes Malek család.

Mikiről azonkívül, hogy megismertük első önálló dalát, december óta nem sokat tudunk. Azt mesélte, hogy azóta meg sem állt, hiszen a zenei tehetségkutatóban töltött hónapok alatt sok munkája halmozódott fel. Amellett, hogy Amerikában is tehetségeket támogatott, testvére, Andrea új lemezének hangkeverési munkálatait is befejezte. Azért folyamatosan követte az interneten keresztül az X-Faktorban felfedezett énekesek életének alakulását is, és örömmel látta, hogy milyen nagy sikereik vannak.

Nézze meg a Fókusz riportját!


#Fókusz#rtl#koncert#X-Faktor#malek miklós

Címlapról ajánljuk