Plusz husihoz vezetett a VV-nasiKi mennyit hízott a Villában? Ki változott a legtöbbet a rokonok, barátok szerint az elmúlt négy hónapban? Laci ránézésre legalább egy tizest szedett föl, de mit lát Éván az anyukája, Bécin a barátnője és Alekoszon a szülei?
Fókusz

Plusz husihoz vezetett a VV-nasi

rtl.hurtl.hu

2011. április 1. 19:27

Ki mennyit hízott a Villában? Ki változott a legtöbbet a rokonok, barátok szerint az elmúlt négy hónapban? Laci ránézésre legalább egy tizest szedett föl, de mit lát Éván az anyukája, Bécin a barátnője és Alekoszon a szülei?

A testsúly gyarapodó versenyt Laci nyerte, a második helyezett Jerzy lett és a képzeletbeli dobogó harmadik fokára Éva léphetett. A pocak- és a popónövekedés azonban semmit sem fog jelenteni a vasárnapi párbajon. Két amazon küzd majd meg a bent maradásért. Egyik oldalon: a szőke, mindenre elszánt, rutinosnak mondható és verbálisan túlfűtött Éva. A másik sarokban pedig az oly sokszor higgadt, bár az utóbbi időben kissé elbizonytalanodott Gigi melegít a hétvégére. Két teljesen más karakterű, de mégis izgalmas lány párbaját láthatják vasárnap este. Az új időpont ellenére régi izgalmak várnak ránk élőben az RTL Klubon!

#Fókusz#rtl#fogyás#átalakulás#való világ

Címlapról ajánljuk