Fókusz

Célegyenesben a hármasfogat

rtl.hurtl.hu

2010. december 17. 18:18

Indul a visszaszámlás, szombat este pedig elrajtol az év legnagyobb show-ja. Fókuszban a három főszereplő: Takács Nikolas, Vastag Csaba, és Király L. Norbi.

Takács Nikolas

24 éves. Galántán született, de 19 éves korában Magyarországra költözött, hogy egy kőbányai zenei stúdióban tanulhasson. Egyedül él Budapesten, énektanárként dolgozik. Barátnője, úgy tudjuk nincs. Az iskolában tanult hegedülni is, de végül az ének mellett tette le a voksát. Magyarul, szlovákul és angolul is kiválóan énekel. Mindig is világhírnévre vágyott, a végső célja pedig nem más, mint a Grammy-díj. A legnagyobb meglepetést még a válogatáson okozta a zsűrinek, amikor előállt a Hallelujah című dallal. A verseny alatt több oldalát is megmutatta, és eleget tett a zsűri kérésének is, hiszen megvillantotta tánctudását is. Nikolas kétszer párbajozott. Az első megmérettetésen Kati bája és profizmusa került szembe a tipikus pop sztár attitűddel rendelkező fiúéval. Geszti Péter nem vállalta magára a döntést, a közönség pedig úgy döntött, Wolf Katinak érjen véget a műsor. A második párbajban a Non Stopos fiúk maradtak alul, így Nikolas szárnyalhatott tovább a döntőig, a világhírnév felé.

Király L. Norbert

21 éves, Kaposváron született. A gumiarcú fiú korán megismerte az élet árnyékos oldalát, 14 éves korában eljött a szüleitől, és a nagymamájához költözött. Az ő halála után pedig volt barátnője anyukája vette a szárnyai alá, nála dolgozik most titkárként. Norbiról a bemutatkozásakor azt hitték őrült, majd hamar kiderült, egy eredeti figura, igazi egyéniség. Akár egy vírus, megfertőzte az embereket. Az érces orgánumú énekes eddig még nem párbajozott. Énekelt lassú nótákat, de a zsűri és a nézők is inkább a pörgős show-t, ezzel együtt pedig az utánozhatatlan tánctudását értékelték jobban. Nem számított rá, de ha már odakerült a hármas döntőbe, lehozza a csillagokat a rajongóinak.

Vastag Csaba

Budapesten született. Most 28 éves. Szüleivel és két testvérével Veszprémben él. Hét évet töltött a veszprémi színházban, ahová táncosként került be. 11 éves korában már színpadon volt, rock and roll-t táncolt. Egyetemre jár, műszaki menedzsernek készül. Nem készült az X-Faktorba, mégis itt kötött ki. Nem tétovázott, a biztosra ment. A mentorok asztalán kötött ki és névjegyévé vált az imádkozó sáska pozitúra is. A zsűri sokáig kritizálta, majd miután visszavett önmagából, szorgalmazták, hogy legyen bevállalósabb. A drámai testvéri párbajig Csaba sem mérettette meg magát senkivel, viszont teljesen kiborult azon, hogy ő maga ejtette ki a testvérét a műsorból. A testvéréért is énekelt, mégis újra párbajoznia kellett. Keresztes Ildi nem tudott Veca és Csaba között dönteni, a nézőkre bízta ezt, és a közönség a sármőrt juttatta a döntőbe. Bebizonyította, hogy a külső adottságain túl, a hangja is megérett arra, hogy ott legyen a legjobbak között.

A szombati döntőt és a vasárnapi finálét a stúdión kívül még három helyszínről közvetítjük élőben. A X-Faktor döntőseinek lakhelyén, Kaposváron István Dani, Veszprémben Szujó Zoltán és Galántán Barabás Évi várja a rajongókat és folyamatos körkapcsolásban számolnak be az ott történtekről. Vasárnap X-Faktor nap lesz az RTL-en! Már délután 12.45-kor megkezdődik a finálé körüli őrület. Felgöngyölítjük az egész X-Faktor storyt a kezdetektől, a legérdekesebb és legdrámaibb pillanatokat István Dani és Müller Attila eleveníti fel különböző vendégek társaságában. A két napos világszínvonalú X-Faktor show szombat este pontban fél nyolckor indul!

Nézze meg a Fókusz riportját!


#Fókusz#rtl#döntő#X-Faktor#vastag csaba#takács nikolas

Címlapról ajánljuk