Fókusz

Taroltak az X-Faktor hősei

rtl.hurtl.hu

2010. szeptember 6. 19:25

Kétmilliónál is többen követték az X-Faktor produkciót, az őrült mozgású Joe Cocker hasonmást, az ACDC slágert éneklő Mazsit vagy a Vastag testvérek drámai küzdelmét. A lehetetlen is megtörtént szombaton, megmutatjuk a felejthetetlen pillanatokat, és persze a mulatós baktert is.



Szombat este egyértelműen eldőlt – az X faktort teljesen berobbant Magyarországra. Már több mint 2 millióan követték a néha botrányos, néha megríkató, néha pusztító vagy éppen a tényleg tehetséges X-ek előadásait.

A Vastag testvérek, Csaba és Tamás
alig 10 perc alatt 8 igent gyűjtöttek be a zsűritől.

Postás Józsi, Roberto a masszőr után itt van Magyarország első bakter-mulatósa, Salla Iván
. A korábban jegykezelőként, négy éve pedig váltókezelőként dolgozó vasutast végül nem jutott tovább, azt mondja, az X-Faktor volt élete egyik legjobb pillanata.

Király L. Norbertet
először mindenki őrültnek hitte, majd bombaként robbant be, és joggal nevezhetnénk Joe Cocker magyarországi leszármazottjának. A 20 éves fiúnak még a mozdulatai is sokszor megegyeztek az angol blues és rockénekessel.

Pusztított már a Csillag Születikben és ezt folytatta az X-Faktorban is. A vagyonőrként dolgozó Nagy Bálint
lehet, hogy hangjával a betolakodókat elijeszti, de sem a zsűri, sem Balázs, sem pedig a stúdióban levő közönség nem bírta sokáig a hangját. Bálint a kiesés ellenére nem adja fel és a stúdió előtt ismét dalra fakad kameránk előtt.

A pusztítást végül egy szintén visszatérő kiscsillag, Janicsák Veronika
feledtette a nézőkkel. Alica Keys is állva tapsolt volna, ha szombaton az RTL stúdiójába tévedt volna. Janicsák István zenész lánya kétségek nélkül továbbjutott.

A legdrámaibb pillanatokat szombat este ifjabb Bodnár Attila
élte át. A Modern Hungária egykori énekesének fiát a zsűri úgy megsértette édesapjával, hogy majdnem teljesen kiborult. Bár Attila felülkerekedett a sértettségen, a dal mégsem sikerült tökéletesre. Végül a zsűri továbbjutatta.

Az aulában is ő volt a leghangosabb barátaival, majd a stúdióban is mindenki tombolt, amikor Mazsi, azaz Samu Krisztina
belekezdett az ACDC slágerébe. A 24 éves gödi karaeoki-műsorvezető lányt hatalmas rajongótábor kísérte el az RTL székházához.

Amíg kint az ünneplés folyik, addig még mindig több ezren várakoznak az RTL aulájában, hogy jövő szombaton végre megmutathassák, hogy bennük is megvan, az a bizonyos X.


#Fókusz#rtl#X-Faktor#vastag csaba#vastag tamás#nagy bálint#király l. norbert

Címlapról ajánljuk