Fókusz

Finisben az X-Faktor kampánya

rtl.hurtl.hu

2010. augusztus 10. 19:30

Az X-Faktor kampány keretében egy 600 négyzetméteres építési hálón és a világ legnagyobb közösségi portálján jelent meg először: a tehetségkutató augusztus 28-án startol az RTL Klub eddigi legnagyobb szabású produkciója!

EXTRA: X-Faktor a város felett

A majd 200 kilós hálót ipari alpinisták húzták fel a magasba. 20X30 méter – összesen 600 négyzetméter. A poszteren az RTL Klub munkatársai, köztük a Fókusz riporterei tartják az X faktor logóit. Ezt mostantól mindenki láthatja, aki Szentendre felől érkezik a fővárosba.

„Augusztus 28-án indul az X faktor az első epizóddal. Azt reméltük, hogy a nézők a csendes nyár után nagyon várnak már egy nagy, látványos, izgalmas show műsorra, rengeteg izgalommal, humorral, jó pillanattal. Egyébként, nagyjából ebben az időpontban kezdődik el a világ számos országában az X faktor. Sok helyütt már a harmadik, negyedik évadja megy ennek a műsornak, óriási várakozás előzi meg egész Európában, Angliában gyakorlatilag kiürülnek az utcák, amikor a műsor elindul” – mondta Schiewert Takács László, a műsor kreatív szerkesztője.

Az X-Faktorról itt tudhat meg további kulisszatitkokat!


#Fókusz#rtl#show#tehetség#X-Faktor#poszter

Címlapról ajánljuk