Farm

Szavazz! Melyik volt a kedvenc Párbajod a Farmon?

rtl.hurtl.hu

2016. május 31. 15:46

10 hét, 16 játékos, 20 millió forint – ennyien, ennyi ideig, ennyi pénzért küzdöttek a Farmon. De nem csak a finálé volt izgalmas. Elevenítsük fel közösen a nagy összecsapások pillanatait!

Márciusi beköltözésük után nem sokat pihenhettek a farmerek. Egyrészről szinte azonnal bele kellett vetniük magukat a munkába, másrészről pedig gyorsan jött az első Kiválasztás, a Kihívás és végül hétvégén a Párbaj. A piros kendő Danira került, aki Dórira kötötte a zöld megfelelőjét. A srác rendkívüli magabiztossággal indult neki a sordöntő összecsapásnak...

A második Kiválasztáson Sanya volt a biztos párbajozó, aki egy szívességet teljesített, mikor malackodásra hívta ki Laurát, aki nem szerette volna feladni a játékot, inkább küzdelemmel akart „dönteni” saját sorsáról.

Heni hamar összetűzésbe keveredett a fitneszmániás versenytársaival, ezért kerülhetett Vivivel szembe a következő Párbajon. Ha fogadást kötöttek volna a nézők és a játékosok, biztos, hogy az emberek többsége Vivire voksolt volna a győztes személyét illetően.

Emlékszel még az ’akasztófás’ küzdelemre, ahol a farmerek nem saját maguk, hanem egymás alatt vágták a fát? Sándor és Sanya fűrészelését biztos, hogy sokan lélegzetvisszafojtva nézték a televízió képernyője előtt.

Ezt követően két rutinos párbajozó mérte össze erejét és tudását. Sanya neve alá kalapálták a legtöbb jelet, ezért ősellenségét vitte magával a csatatérre.

Norbi és Cintia románca hamar átcsapott valami egészen másba, amit meg is pecsételtek egy jó kis Párbajjal, ahol a korábbi ágyjelenetekkel ellentétben, nem egymásnak, hanem egy-egy oszlopnak feszültek.

Cintia visszatérése sokakat megdöbbentett, de a következő harc hölgy tagjának erőt adott. A piros kendős Attila ugyanis Diát hívta ki a Párbajra, ahol nemcsak egymással, hanem saját félelmeikkel is meg kellett küzdeniük.

A Farm nyolcadik Párbaján galamberegetésen múlott a 20 millió forintos fődíj, amiért Attila és Sanya küzdött az ítéletidőben.

Attila a második győzelme után úgy döntött, sorra hívja ki azokat az embereket, akikkel jó viszonyt ápolt a Farmon. Így Dóri volt a következő áldozat…

Őt követte Brigi, aki már a Párbaj elején jócskán lecsúszott a fődíjhoz vezető út következő lépcsőfokáról.

A magabiztos ’sorozatgyőztes’ szinte biztos volt benne, hogy ő is a döntősök között áll majd a fináléban, ám jött egy lány, aki megfosztotta a sok-sok milliót érő esélyétől.

Így a végére csak hárman maradtak: Cintia, Gábor és Gergő. Nekik már nem egymással, hanem a nézők szavazataiért kellett megküzdeniük…

Kattints a képre és szavazz a kedvenc Párbajodra!

#Farm#párbaj#rtl#RTL Klub

Címlapról ajánljuk