Farm

12 felejthetetlen pillanat Brigi és Gergő szövevényes szerelméből

rtl.hurtl.hu

2016. április 27. 9:00

A Farm jelenleg egyetlen szerelmespárjának vonzalma gyengéd rőzselángokkal és regényes romantikázással indult, aztán csoportos csókolózásba, és sértődésbe torkollt. Most összegyűjtöttük Brigi és Gergő kapcsolatának legfontosabb állomásait.

A beköltözést követő első időszakban a két Farmer csak messziről kerülgette egymást, eleinte egyikőjükön sem látszódott szabad szemmel látható vonzalom.

Aztán elkezdett összenőni, ami összetartozik...

Gergő legelőször egy apró gesztussal nyitott a többgyermekes anyuka felé. A Farm udvarán lévő fára felszerelt egy hintát, amivel valójában Briginek akart kedveskedni:

 

 

A szelíd nyomulástól még egy lányregény főhőse is elalélt volna, azonban Brigi kérette magát. Nehéz helyzetbe hozta az élet az új szerelem lehetőségével, hiszen kint hagyott kapcsolatainak végére sem tett még pontot. A sors fintora, hogy ekkoriban éppen Norbi lett az, akit beavatott a dilemmájába

Közben kétfelől is gyúrták, hogy adja be a derekát: Gergő mellett Dóri is igyekezettrábeszélni arra, hogy engedje el a múltat, és adjon még egy esélyt önmagának a  boldogságra. A Farm legelső párbajozója viccesen be is vallotta, hogy valójában irigy az előtte kibontakozó románcra, közben igyekezett Gergőt is begyúrni.

Gergő közben pajzán locsolóverssel és népdallal igyekezett becsalogatni kiszemeltjét a szavak erdejébe.

A kitartó kerítői munka meghozta az eredményt, és a két Farmer egymásra talált. Nem sokkal később már a dunyha meghittségébel romantikáztak:

 

 

A kémia olyan jól működött köztük, hogy Brigi még Henit is kitette az ágyából, és Gergőt költöztette be a helyére, mikor Heti gazda lett.

 

 

Ezután tetőfokára hágott a mindent elsöprő romantika: szerelmesek kölcsönösen szív alakú installációkkal kedveskedtek egymásnak.

Brigi levendulakompzícióba öntötte érzéseit:

 

 

Gergő válaszul szintén egy szivecskével lepte meg imádottját. Utóbbi még Heni és Dóri szerint elkezdte a giccs szélét súrolni, de Brigilelkesedését természetesne nem tudták letörni:

 

 

A pár tagjai innentől kezdve elválaszthatatlanok lettek, legyen szó közös vízhúzásról vagy csak sima harmatcsepp-nézegetésről:

 

 

A képeslapra kívánkozó idillt ironikus módon éppen a jaték felén megrendezett Farm Falunap törte kis híján ketté.

Brigi ledobta magáról az ékszíjat, és a felező bulin egy egészen új, Gergő számára a legkevésbé sem szívet melengető oldalát is megvillantotta. 

Összecsókolózott Cintiával:

 

 

Attilával összedörgölőzött:

 

 

Aztán a tivornyázásra azzal tette fel a koronát, hogy Norbival is smárolt:

 

 

Utóbbiról Gergő egyelőre nem is tud, közben Brigi kishíján Gáborról is lerángatta a rövidnadrágot, amíg ő eggyel feljebb aludni próbált.

A varázs hirtelen megtört, Gergő viszolyogva figyelte, ahogy szerelme kivetkőzött önmagából. 
A buli másnapján tüntetően keresztül nézett Brigin, mikor pedig végre ismét szóba állt vele, a lány nem tette zsebre, amit tőle kapott:

 

 

Brigi azt fontolgatta, hogy feladja a játékot, és egyszerűen kisétál a Farm kapuján. Helyette Gergő sétált oda a kétségbeesett lányhoz, és végül békülés lett a vita vége.

 

 

Nem sokáig bírták azonban súrlódások nélkül. Heni végrendelete közvetett módon a kapcsolatukba is bekavart, ugyanis a fiúk azt a feladatot kapták, hogy wellness-szel kényeztessék a lányokat, Gergő pedig Brigit szemelte ki a masszázs és a pedikür alanyának. A lányok azonban a sorshúzás mellett döntöttek, ami miatt Gergő láthatóan besértődött:

 

 

A pillanatnyi összezördülés vége ismét békülés lett, Gergő fejében viszont azóta is ott motoszkáltnak a bulin történtek.

Vajon tényleg sikerült tüske nélkül túltennie magát a felező bulin vagy előbb-utóbb robban a bomba?
Tudják folytatni, mintha mi sem történt volna vagy újra felszínre törnek majd a régi sérelmek?

Hamarosan kiderül!
 

#Farm#brigi#gergő#szerelem#romantika

Címlapról ajánljuk