Farm

Norbi egyelőre lapít Gergő előtt a smárolás miatt

rtl.hurtl.hu

2016. április 26. 14:37

Gergő iszonyodva nézte végig Brigi tivornyázását, pedig csak annak volt szemtanúja, mikor Brigi Cintiával váltott csókot. A többiről mindenki hallgat, főleg az érintettek...

Ahogy láttuk, Brigi a felező bulin VV Dóri nyomdokaiba lépett, és lánnyal-fiúval egyaránt összecsókolózott. 

Gergő azonban csak a lány-lány nyelves pusziról tud, mivel a saját két szemével látta. Arról egyelőre mit sem sejt, hogy benti barátnője azonban annyira kivetkőzött magából, hogy Norbival is félreérthetetlenül egymásra tapadtak, hiszen ekkor Gergő már az igazak álmát próbálta aludni az emeleten.

Pedig ami a két Farmer között történt, az valószínűleg őt is érdekelte volna:

 

 

Pedig egyáltalán nem így indult az este. Norbi először még saját maga próbálta rávenni Gergőt a bulizásra, és mindenáron meg akarta tudni, miért nem csatlakozik hozzájuk. Szerinte máskor a szűkszavú lakótársa sem vetett meg egy kis egészséges bulizást, akkor viszont látta rajta, hogy valami nem stimmel.

Azt mondta Gergőnek, a barátjának tartja, úgyhogy mondja meg neki egyenesen, mi bántja. Nem sokkal később azonban ő maga szolgáltatott okot arra, hogy Gergő rosszul érezhesse magát.

Keményen rámászott a részeg Brigire, ráadásul mikor a lány azzal próbálta leszerelni, hogy Gergő az ő barátja is, Norbi meghazudtolta korábbi szavait: azt találta mondani, hogy ő ugyan nem tartja a Farmert barátjának.

Ráadásul elkezdte Brigit győzködni arról, hogy Kongó gazdája csak eszköznek használja, hogy könnyebben eljusson a 20 millióhoz.

Vajon mindez belefér egy férfi-férfi barátságba?

 

 

Másnap Brigi és Norbi is igyekezett szóba elegyedni a konokul hallgató Gergővel, aki csak nagy nehezen volt hajlandó megtörni a hallgatását. Azonban kizárólag a Cintiával megesett szerelmi performanszról esett szó, sem Brigi, sem pedig Norbi nem vallotta be neki, mi történt kettejük között:

 

 

Némi évődés után Gergő úgy tűnik, megbocsátott Briginek, és elásták a csatabárdot.

De vajon akkor is így folytatódott volna a történet, ha Gergő tudomást szerez a csókról?

A titok időzített bombaként lebeg hármójuk feje fölött. Kérdés, hogy mikor kotyogja ki Gergőnek valamelyik Farmer, aki szemtanúja volt a történteknek?

#Farm#brigi#gergő#norbi#buli#csók

Címlapról ajánljuk