Farm

Veszélyes feladatot kaptak a szülőkké vált farmlakók

rtl.hurtl.hu

2016. április 11. 20:00

Átdolgozott hétköznapok, és hétvégi Párbaj után jár a jól megérdemelt bulizás. A versenyzők hangulatát a borozgatás mellett egy prímás is fokozta, aki egész este húzta a talpalávalót.

Heni tért vissza győztesként a Farmra, így Vivitől búcsúztak a versenyzők. Az élő zene és az alkohol mindenkinek segített túllendülni a fáradtságon és veszteségen. Attilának nagy sikere volt a hölgyek körében. Diával táncolt, de Brigi is felfedte előtte bájait, aki később Gergővel smárolt a fürdőben.  Norbi pedig az asztalon vetkőztette a gátlásaitól megszabadult Diát.

Kattints a képre, és nézd meg a videót!
A vigadalom után fájdalmas volt az ébredés. De nem csak az alkohol miatt fájtak a fejek, hanem az előző esti emlékektől is. Brigi azt állította, ő semmire sem emlékszik, ezért Dórit kérte, hogy meséljen neki a történtekről. Dia viszont semmit sem felejtett el, pedig nagyon szeretné, ha valaki kitörölné a emlékképeket.
A kakasszóval a reggeli posta is megérkezett. Vivi hosszas sorokat küldött egykori társainak, amiben feketén-fehéren leírta ’követeléseit’: az új Heti Gazda Brigi legyen és a Farm fitness működjön tovább Sanya és Gábor izmai miatt.

Vajon a kiesett lány nem véletlen adta a privát szobát Gergő partnerének?

Hiába a szurkolás és a tervezgetés, Brigi nem Kongó gazdáját viszi ágyba. Gergő csalódott, de egy szót sem szól szíve választottjának jelenlétében. Egyszerűen nem érti, miért döntött így a Heti Gazda, amikor végre kettesben lehetnének.

A postás eltekert, Szilveszter gazda viszont megérkezett a tanyára – természetesen nem üres kézzel. Komoly feladatokat szán erre a hétre is a farmereknek.

Hamar kiderült, mi lesz a vidéki konditerem helyén.  Pontosabban nem mi, hanem kik. Barni és Babóca vette birtokba a pajtát, Sanyának persze ettől egyből legörbült a szája.

A veszedelmes jószágot is hamar megismerték a farmerek. Szilveszter gazda gondosan elmagyarázta, mit szabad és mit nem a kan disznóval. Ha betartják az utasításokat, nem eshet bajuk, ráadásul még pénzt is kereshetnek vele hamarosan.

A kellemetlen órák után pedig gondozásba vették kicsinyeiket. Az öt apróság éhesen várta már a szülőket, akiket Brigi jelölt ki egymás mellé. Norbi nem Cintiával ’vállalt közös gyermeket’ – ez a feladat lehet, hogy összehozza Diát az önjelölt főnökkel?
Kattints a képre, és nézd meg a videót!
És a nap végére a mécses is eltörött, de nem a lányoknál. Éppenséggel Attila volt az, aki könnyeivel küszködve mesélt az ólban töltött éjszaka előtt.
 
Kattints a képre, és nézd meg a videót!
 

Ha lemaradtál volna az adásról, az RTL Moston visszanézheted!

#Farm#malac#disznó#brigi#gergő#buli#másnap#szilveszter gazda#feladat#RTL Klub#rtl

Címlapról ajánljuk