Életmód

„Most az egyszer kihagyom, úgyse fogják kihúzni” – Évek óta lottózik a hétvégén kihúzott furcsa számokkal egy salgótarjáni férfi, pont most nem tudta feladni a szelvényt

rtl.hurtl.hu

2024. június 17. 14:50

Elhúzódott a barátaival folytatott ultipartija, és ennek az lett a vége, hogy nem adta fel lottószelvényeit, amivel biztosan nyert volna. 

Ozsvárt Oszkár évek óta játszik állandó számokkal az ötöslottón. Egészen pontosan egy kilencszámos variációval a 81 és 89 közötti számokkal, 12 szelvényen. A hétvégén jött el volna a nagy nap, amikor a jól megszokott számokkal végre nagyon szakíthatott volna, amikor az alábbi számokat húzták ki: 44, 85, 86, 87, 88.

A 66 éves salgótarjáni férfi az rtl.hu-nak elmondta, hogy egy darab négyese, 3 vagy 4 darab hármasa és pár darab kettese lett volna, ha feladja a megszokott szelvényeket, és ezzel a számításai szerint több mint 1,7 millió forintot nyerhetett volna.

„Elment az idő”

Az egész ott kezdődött, hogy elhúzódott a barátaival folytatott ultipartija. Ozsvárt Oszkár elmondta, hogy emiatt nagyon kellett sietnie a közelgő záróra miatt a piacra, és úgy döntött, hogy nem a megszokott lottózójában adja fel a szokásos szelvényeket, hanem majd a piacon. Az ottani, frissen nyílt lottózóban viszont nem tudott kártyával fizetni, nála meg nem volt készpénz.

A bevásárlás után, két nagy szatyort cipelve végül úgy döntött, a héten nem lottózik:

Gondoltam most az egyszer kihagyom, ilyen hülyeségeket, hogy 81 és 89 közötti számokat úgyis csak én írok, úgyse fogják kihúzni. Hát kihúzták.

Ozsvárt Oszkár a rtl.hu-nak elmondta, hogy a nővérétől tudta meg, hogy milyen számokat húztak ki, és elsőre „azt hittem, hogy hülyéskedik”. Hozzátette, hogy „először nevettem magamon”, de azért „egy picit bosszankodtam is”, hozzátéve, hogy a nyeremény „nem változtatta volna meg az életemet”, és azzal vigasztalta magát, hogy „ha ne adj isten az ötössel csinálom meg, az olyan hárommilliárd forint lett volna, az egy picit érzékenyebben érintett volna”.

Ozsvárt Oszkár elmondta, hogy a nyolcvanas években kezdett el rendszeresen játszani és a legnagyobb nyereménye egy négyes találat volt az ötös lottón, illetve volt ötöse a hatos lottón. A 80 feletti számokkal pedig azért kezdett el játszani, mert megfigyelte, hogy csak egyetlen egyszer fordult elő olyan, hogy 81 és 89 között voltak a kihúzott számok. Hozzátette:

Annyira éreztem az utóbbi hetekben, hogy elő fog fordulni, és ennek ellenére így jártam, nem adtam fel.

A Szerencsejáték Zrt. adataiból kiderül, hogy nem ő volt az egyetlen, aki hasonlóan gondolkodott: 4 találatos szelvény 33 darab, 3 találatos szelvény 1399 darab, 2 találatos szelvény pedig 43 565 darab volt.

Nyitókép: MTI/Mónus Márton

#Életmód#lottó#ötös lottó#szelvény#lottózó#állandó szám

Címlapról ajánljuk