Életmód

Arról beszélt pszichológusának, hogy egy nős férfivel jött össze – kiderült, a pszichológus férje volt az

rtl.hurtl.hu

2024. június 7. 10:07

Nagy meglepetés ért egy ausztrál pszichológust, amikor rájött, ki az a nős férfi, akivel egyik páciense összejött.

„Üvölteni akarok.” Így jellemezte érzéseit egy ausztrál pszichológus, aki egy podcastban tett névtelen vallomást arról, hogyan tudta meg, kivel csalja meg a férje.

A pszichológusnő egyik páciense arról mesélt neki, hogy egy nős férfival jött össze, aki miatta fogja elhagyni a feleségét, és emiatt „mardossa a lelkiismeret”, mert „családromboló” lett. Még ugyanazon a héten a férje bejelentette a pszichológusnak, hogy elhagyja egy nőért, akivel már egy ideje megcsalja.

Hamarosan kiderült, hogy a férje azért a pácienséért hagyja el, aki bevallotta neki, hogy egy nős férfival jött össze.

Az erről szóló podcast több mint húszmilliós nézettséget ért el, és a hozzászólók nagy része biztos volt abban, hogy a páciens nagyon is tisztában volt azzal, hogy ki a pszichológus férje. „Nincs olyan univerzum a multiverzumban, ahol a páciens ne tudta volna, hogy az terapeutája a szeretője felesége. Szégyellje magát” – írta az egyik kommentelő.

A podcast készítői elmondták, hogy a pszichológus több mint egy hónappal korábban szerzett tudomást a kapcsolatról, és ő is úgy gondolja, hogy a páciens nem véletlenül ment pont hozzá a vallomással, de ezt teljesen biztosan nem tudhatja.

Nyitókép: Illusztráció. Fotó: Unsplash

 

#Életmód#megcsalás#házasságtörés#pszichológus#páciens#férj

Címlapról ajánljuk