Életmód

Nem bírsz hajolni? Így tudod mégis felvenni a zoknid

rtl.hurtl.hu

2024. május 25. 11:31

Hátfájósok, kismamák, idősebbek és mindenki, akinek nehézséget okoz a zoknifelvétel! Most egy olyan trükköt mutatunk, aminek segítségével nem lesz többé probléma a zokni felhúzása. A cikkünkben található videót többszázezer ember kedvelte már, a kommentelők pedig kifejezetten zseniálisan tartják az abban látható trükköt.

Mindenkivel előfordult már, hogy csak nagy nehézségek árán tudta felvenni a zokniját. Ehhez elég egy becsípődött hát, egy túlzásba vitt edzés, de sokat mesélhetnének a kismamák és a nagyszülők is. Van azonban egy pofonegyszerű módszer, amivel végre bárki fel tudja húzni a zokniját akkor is, ha éppen nem tud semennyit sem hajolni.

Mutatjuk is a trükköt, nem lesz másra szükség, csupán egy normál méretű törölközőre, amit a videóban látható módon kétszer félbe kell hajtani hosszában, majd ennek végére felhúzni a zoknit. Ezután csak ledobjuk a földre a zoknis felét, míg a törölköző másik végét a kezünkben tartjuk. A lábunkat bebújtatjuk a zokniba a törölközőn végigcsúsztatva, és már a lábunkon is van a zokni! Nem hiszi? Íme a videó.


Nyitókép (illusztráció): Pexels

#Életmód#hátfájás#life hack#video#kismama#várandós#zokni#öltözködés

Címlapról ajánljuk