Életmód

Téli álomesküvőt tervezett az amerikai pár, brutális hóvihar söpörte el a nászt

Nagy Attila KárolyNagy Attila Károly

2024. január 15. 18:37

Régi álma teljesülhetett volna egy fiatal párnak, akik direkt januárra szervezték esküvőjüket. A téli esküvőt azonban el kellett halasztani a szélsőséges téli időjárás miatt.

Derick Roeber és Emily Franzluebbers, két nebraskai fiatal vasárnap kötötték volna egybe életüket. Emily, egy West Point-i katolikus általános iskola tanítónője mindig arról álmodozott, hogy az esküvői szezonon kívül, télen lesz az esküvője, írja a 1011 Now.

Miután tavaly meglehetősen enyhe volt a január, és decemberben sem volt túl kemény az időjárás, nem aggódtak különösebben a szervezéskor, és január 14-re tűzték ki esküvőjüket.

Amikor meglátták a január eleji rendkívüli előrejelzést a brutális hidegbetörésről és az északi-sarki légtömegekkel érkező hatalmas havazásokról, akkor már sejtették, hogy a nagy napot jegelniük kell.

A hóviharok Nebraska államot sem kímélték, az utak sok helyen járhatatlanná váltak, így Derick és Emily esküvőjére egyszerűen nem érkezett volna meg a meghívottak nagy része. „A vendégek biztonsága érdekében, hogy senki nem akadjon el a hóban, a rossz útviszonyok közt, úgy döntöttünk, hogy elhalasztjuk az esküvőt” – mondta Derick Roeber.

A halasztás mindössze alig egyhetes, a pár abban bízik, hogy szabadulva a hó és fagy fogságából, január 20-án már boldogan kelhetnek egybe.

Az RTL híradójának január 14-i adása szerint sorra dőltek a hidegrekordok Kanadában és az Egyesült Államokban, néhol mínusz 45 Celsius-foknál is hidegebbet mértek:


Nyitókép (illusztráció): Barry Batchelor - PA Images/PA Images via Getty Images

#Életmód#család#esküvő#házasság#hóvihar#egyesült államok#nebraska

Címlapról ajánljuk