Életmód

Saját gőzmozdonyról álmodik a Thomas-rajongó brit lottónyertes

rtl.hurtl.hu

2023. december 6. 16:49

A 24 éves Neil Leighton nem nőtt ki a meséből, sőt saját folytatásokat készít.

Saját gőzmozdonyt szeretne a 24 éves Neil Leighton, aki egymillió fontot nyert a brit lottótársaság egyik nyereményjátékán – írja a Sky News.

A férfi barátaival beszélgetett, miközben a mobilján játszott, majd egy üzenetet kapott, amelyben az állt: „Gratulálunk, ön nyert 1 millió fontot”. Rögtön kiszállt a beszélgetésből és felhívta a lottótársaságot, de ott éjszaka senkit nem tudott elérni, így visszatért a barátaival folytatott híváshoz és azt mondta nekik: „Azt hiszem, véletlenül nyertem a lottón.”

Leighton elmondása szerint olyan izgatottak lettek, hogy hajnalig beszélgettek, és az internetet böngészték házakat és nyaralásokat keresgélve, amiket most már meg tud fizetni. Családjának másnap számolt be a nyereményről.

Bementem a házba, ahol anyukám és apukám is azzal viccelődött, hogy túl boldognak látszom, mit vásároltam? Amikor azt mondtam nekik, hogy egy sorsjegyet vettem, amin egymillió fontot nyertem, az anyukám felsikoltott, mondott néhány cifra kifejezést, majd meg volt győződve arról, hogy átverésről van szó

– idézte fel.

A férfi kisgyerekkora óta vonatrajongó, és azt mondta, lehet, hogy egy napon fontolóra veszi, hogy saját gőzmozdonyt vásároljon.

Azóta, hogy nagyapám háromévesen elvitt és életemben először láttam gőzmozdonyt, le vagyok nyűgözve. A Thomas, a gőzmozdonnyal kezdődött, és hogy őszinte legyek, soha nem nőttem ki belőle.

Amikor épp nem vonatozik, saját történeteket ír Thomasról, a gőzmozdonyról, amiket az interneten oszt meg, és világszerte más rajongókkal is tartja a kapcsolatot.

A listám első helyén szerepel, hogy megvásároljam a saját otthonom, ahol lehet egy vonatos szobám, amit teljes egészében a vonatoknak szentelek, és egy másik szoba, ahol a Thomas-történeteimet filmezhetem

– mondta, hozzátéve, hogy ha jól gazdálkodik a nyereménnyel, egy napon a vonatos szobát a saját gőzmozdonyára cserélheti.

Illusztráció: Creative Touch Imaging Ltd./NurPhoto via Getty Images

#Életmód#egyesült királyság#lottó#nyeremény#gőzmozdony#vonat

Címlapról ajánljuk