Életmód

Megcsal a párom, így állok bosszút rajta

rtl.hurtl.hu

2023. november 17. 7:17

Vannak, akik csendben tűrnek, mások borítják a párkapcsolatot. És van ez a furcsa megoldás is. De megéri? 

Talán nincs olyan ember, aki ne ismerné a mardosó féltékenység érzését. Ennél is rosszabb, amikor már azt sejtjük, hogy párunk elárult, megcsalt minket. Nehéz helyzetében fordult egy olvasó a brit Sun tanácsadó rovatához, azonban egy lépéssel már előrébb jár a vélt megcsaltság útján: bosszút forral párja ellen.

A nő bevallása szerint 45 éves, párja 47, öt éve vannak kapcsolatban. „Múltkor, amikor este hazaért, fáradtnak tűnt, és észrevettem, hogy a ruhája zilált, mintha egy másik nővel lett volna. Ő persze tagadta, de én nem hiszek neki. Két évvel ezelőtt elment egy külföldi konferenciára, majd bevallotta, hogy volt egy egyéjszakás kalandja” – mutatta be bizalomvesztése hátterét a nő, aki ugyan a vallomás után megbocsátott partnerének, de a tüske és a gyanakvás benne maradt. 

Ráadásul most biztos benne, hogy a történelem ismétli önmagát: párja munkatársa gyakran üzenget a férfinak, amikor erre a gyanakvó nő rákérdez, partnere feltűnően kitérő válaszokat ad. 

Mivel ő gyakran késő estig dolgozik, online csevegek a férfiakkal. Egyikük, aki 35 éves, állandóan kötöttségek nélküli szexet kér tőlem. Eddig mindig nemet mondtam, de most meggondoltam magam

– írta a nő, aki már azt is elhatározta, hogy üzenetet fog küldeni a 35 éves férfinak, hogy menjen át hozzá, amíg párja nincs otthon.

Miért kellene otthon ülnöm, »jó feleségként«, egyedül, elhagyatottan érezve magam, miközben a párom szórakozik? 

– tette hozzá, majd arra is kitért, hogy szereti párját, de gyakran érzi úgy, hogy ő nem értékeli ezt. Már a szakítás is eszébe jutott. 

A tanácsadó szerint lehet, hogy egyfajta megoldásnak tűnik mással szexuális kapcsolatba kerülni, de ettől a nő fogja magát kevésbé magányosnak, boldogtalannak érezni.

Csak még jobban összezavarodsz tőle – és biztosan nem segít helyrehozni a kapcsolatotokat.

Nincs bizonyítékod, csak megérzésed arra vonatkozóan, hogy a partnered megcsalt vagy meg akar csalni. Az viszont egyértelmű, hogy nincs bizalom a kapcsolatotokban

– vetette fel a szakember hozzátéve: ilyenkor talán érdemesebb befejezni a kapcsolatot és ezen gondolkodni, ezzel foglalkozni. 

Még a vágó és a fényelő is várja, hogy mikor küldik a következő részt – ennyire jól sikerült az Éden hotel című taktikai reality, amely november 20-án indul. A műsorban lesz szerelem, megcsalás, szerelmi háromszög, tehát minden, ami a való életben:


Nyitókép: Getty Images

#Életmód#megcsalás#párkapcsolat#bosszú

Címlapról ajánljuk