Életmód

A név nem maga az ember: Kevin Bacon nem eszik bacont

rtl.hurtl.hu

2023. november 9. 15:31

Vagy kecskehúst.

Fantasztikus szakács hírében áll, de vannak bizonyos alapanyagok, amelyeket nem eszik meg Kevin Bacon: a színész erről a People-nek beszélt

Már nem eszem kecskét és disznót, mert van kecském és disznóm

– mondta a 65 éves sztár. A feleségem – a szintén színésznő Kyra Sedgwick – azt mondta, „nem vehetünk több állatot, mert akkor már soha nem eszel meg semmit”.

A házaspárnak van egy farmja Connecticutban, ahol a fent említett kecskék és disznók laknak, illetve három alpaka és három miniló is.

Imádom az állatokat, öröm velük lenni, és nagyon-nagyon megnyugtatnak. De nagyon szeretünk kimenni a kertbe is, és friss fűszernövényt vagy paradicsomot vagy bazsalikomot vagy paprikát vagy cukkinit szedni.

A sztár korábban a takarékosság miatt szokott rá a főzésre, és ma már ugyan nincsenek anyagi gondja, még mindig inkább főz, minthogy egy elegáns étterembe menjen. 

Úgy érzem, ha mindig étteremben eszel, vagy mindig elvitelre veszel valamit, akkor átadod a hatalmadat azoknak az embereknek, akik elkészítik neked az ételt. Ezt én nem tudom egész életemben csinálni. Kicsit jobban kell irányítanom, hogy mit viszek be a saját szervezetembe.

Nyitókép: Dia Dipasupil/Getty Images for SCAD

#Életmód#kevin bacon#bacon#hús#kecske#disznó#sertés#húsfogyasztás

Címlapról ajánljuk