Életmód

Őrületes szexkapcsolatba kezdett egy házas nővel, de a cél előtt valami furcsa történt

rtl.hurtl.hu

2023. október 18. 16:11

Amikor valóban egymáséi lehettek volna, egészen furcsa fordulatot vett mozgalmas történetük.

A brit Sun tanácsadó rovatától kért segítséget egy 29 éves férfi, akivel 34 éves szerelme furcsán viselkedik, pedig rögös út után most valóban egymáséi lehetnének.  A férfi és az akkor még házas nő munkahelyükön, egy kocsmában ismerkedtek meg. 

„Elkezdtünk találkozgatni munka előtt, és ha a férje dolgozott, akkor utána is. Egy varázslatos hétvégét töltöttünk együtt, amikor a férfi Las Vegasba utazott egy legénybúcsúra. Úgy viselkedtünk, mint egy igazi pár, ágyban reggeliztünk és romantikus vacsorákat fogyasztottunk. A szex hihetetlen volt” – fogalmazott a férfi. A nő 20 hónappal ezelőtt elhagyta a leírás szerint bántalmazó férjét, mostanra pedig hivatalosan is elvált, a segítséget kérő férfival már az esküvőt tervezik. 

„De a semmiből hirtelen elkezdett furcsán viselkedni, és az elmúlt hetekben nehezen volt elérhető. Végül bevallotta, hogy nem biztos benne, hogy készen áll a kapcsolatunkra. Úgy érzi, hogy szüksége van egy kis térre, így én megadtam neki. Még mindig minden nap beszélgetünk, de már három hete nem láttam őt. Nem tudom, mit tegyek” – panaszolta a férfi. 

Nagy traumákon ment keresztül –  egy bántalmazó házasságon és egy váláson, és most egy újabb házasság van kilátásban. Ön nem egy bántalmazó férfi, de lehet, hogy aggódik, hogy a történelem megismétli önmagát, mivel ez az egész rohanó tempóban történik

– írta a tanácsadó.

Egészen durva sztorikat is látnak a párkapcsolati bonyodalmakról a virágkötők. Pás Nikoletta a Reggeliben említett meg ezek közül néhányat:

Ha önt vagy ismerősét erőszak éri a kapcsolatában, vagy ha valakiről úgy véli, emberkereskedelem áldozata lett, akkor hívja az Országos Kríziskezelő és információs Telefonszolgálatot a belföldről ingyenes 06-80-20-55-20 számon, vagy a nap 24 órájában ingyenesen hívható Áldozatsegítő Vonalat a 06-80-225-225-ös számon. 

Személyesen az Önhöz legközelebbi Áldozatsegítő Központban kérhet segítséget, az Áldozatsegítő Központok címlistája itt található: http://vansegitseg.im.gov.hu 

A NANE Egyesület bántalmazott nőknek és gyermekeknek szóló segélyvonala szerda kivételével minden hétköznap 18 és 22 óra között ingyenesen hívható a 06-80-505-101-es telefonszámon.

Nyitókép: Getty Images

#Életmód#párkapcsolat#szerető#házasság#bántalmazó kapcsolat

Címlapról ajánljuk