Életmód

Kemény bírálatot kapott társkeresős fotójára ez a nő, meglepve látta, milyen sok nő ért egyet a kritikus férfival

rtl.hurtl.hu

2023. október 4. 13:44

Az ausztrál nő egyáltalán nem érette, mi a baj a közzétett fényképpel, de fotója olyan vitát indított el egy női csoportban, hogy az adminok kénytelenek voltak közbelépni. 

Helló, csak tudatni akartam, hogy az ilyen fotókkal távol tartod magadtól a tisztességes srácokat, akik képesek társalogni, és olyanokat vonzol be, akik csak le akarnak feküdni veled.

Ezt írta egy férfi egy ausztrál nőnek egy társkeresőn, a nő egyik fotójára reagálva. A 31 éves Zoe Kowald a helyi sajtónak elmondta, teljesen ledöbbentette a kéretlen tanács, mert úgy érezte, a fényképe nem különösen buja, hiszen teljesen fel van rajta öltöve, a póz pedig csak kényelmes volt számára.

Megkritizálta egy férfi a társkeresőre kirakott szelfijét, meglepve látta, milyen sok nő ért egyet a kritikával
Fotó: Zoe Kowald 

Az Adelaide-ben élő nő elmondta, annyira nem tudott napirendre térni az üzenet felett, hogy közzétette azt egy női Facebook-csoportban, és arra számított, hogy mindenki mellé fog állni. 

Ezek után sokkolta, hogy több száz nő a férfival értett egyet, és sok kommentelő azzal vádolta meg, hogy a bugyiját mutogatja. A nő elmondta, hogy biciklis nadrágot, pólót és  kardigánt visel a fotón.

A news.com.au beszámolója szerint a kommentek egy idő után annyira eldurvultak, hogy az adminok kénytelenek voltak több hozzászólást is törölni.

Zoe Kowald a lapnak elmondta, nem fogja letörölni a fotót a társkereső oldaláról, de hozzátette, „hazudnék, ha azt mondanám, nem gondolkodtam el azon, hogy a férfinak igaza van”.

Nyitókép: 

#Életmód#társkeresés#szexi kép#fotó#szelfi#vita#kommentek#közösségi oldal#kihívó

Címlapról ajánljuk