Életmód

„Már négyszer szexeltünk, és tudom, hogy örökké vele akarok lenni, de ő nem akarja elhagyni a férjét”

rtl.hurtl.hu

2023. szeptember 27. 16:03

Munkahelyükön talált egymásra két 40 éves nő. Egyikük komolyabbra fordítaná a dolgot, másikuk házas, ráadásul állítólag férje egy zsarnok. Hogyan tovább? 

A brit Sun tanácsadó rovatáról kért segítséget egy 40 éves nő, aki munkahelyén ismerkedett össze ugyancsak 40 éves kolléganőjével, akivel kapcsolatba kezdtek. 

„Ugyanazokat a műszakokat vállaljuk, és annyi időt töltünk együtt, amennyit csak tudunk. Van egy 12 éves fia, de a házassága romokban hever. A férje egy erőszakos zsarnok, aki túl sokat iszik.Elmondtam neki, hogy mit érzek iránta, és ő azt mondta, hogy ő is így érez. Már négyszer szexeltünk, és tudom, hogy örökké vele akarok lenni, de ő nem akarja megtenni azt a lépést, hogy elhagyja a férjét” – vázolta a helyzetet a levélíró.

A tanácsadó röviden foglalta össze mondandóját: csak az érintett tudja eldönteni, hogy mi a helyes számára. Gondolnia kell a fiára is, és a biztonságukat féltve nehezebb lehet a távozás. Azt javasolta, hogy ajánlja figyelmébe az áldozatokat segítő forródrótot és támogassa a segítségkérésben. Hozzátette: nem érdemes azonban a végtelenségig várni arra, hogy az érintett lépjen, sokan nagyon hosszú időre boldogtalan házasságukban ragadnak. 

Mitől olyan vonzó a munkahelyi szerelem? Kovács Orsolya pszichológus elmondta:

Ha önt vagy ismerősét erőszak éri a kapcsolatában, vagy ha valakiről úgy véli, emberkereskedelem áldozata lett, akkor hívja az Országos Kríziskezelő és információs Telefonszolgálatot a belföldről ingyenes 06-80-20-55-20 számon, vagy a nap 24 órájában ingyenesen hívható Áldozatsegítő Vonalat a 06-80-225-225-ös számon.

Személyesen az Önhöz legközelebbi Áldozatsegítő Központban kérhet segítséget, az Áldozatsegítő Központok címlistája itt található: http://vansegitseg.im.gov.hu 

A NANE Egyesület bántalmazott nőknek és gyermekeknek szóló segélyvonala szerda kivételével minden hétköznap 18 és 22 óra között ingyenesen hívható a 06-80-505-101-es telefonszámon.

Nyitókép: Getty Images 

#Életmód#leszbikus#megcsalás#férj#házasság

Címlapról ajánljuk