Életmód

Az apa sírba vitte a titkait, de lányának hagyott levelében mindent beismert

rtl.hurtl.hu

2023. július 10. 20:36

Gyászoló lánya kétségbeesve kért tanácsot. 

A Sun olvasója nehéz helyzetben kérte Deidre, a lap tanácsadójának segítségét. Édesapja 91 éves korában, három hete hunyt el. Édesanyja jelenleg egy ápolási intézményben van, a levélíró 60 éves.

Édesapám halála után találtam egy magnófelvételt, amelyen az első feleségéről és két fiukról mesélt

– írta. A kazettát az apa papírjaival és egy levéllel együtt hagyta rá, utóbbiban arra kérte, hogy a felvételt küldje tovább féltestvéreinek. 

A levélben a férfi azt állította, hogy az első felesége kidobta őt, és bár ő újra és újra megpróbálta elérni a fiúkat, első felesége nem engedte, hogy kommunikáljanak. „Megvan a nevük és a város, ahol élnek. Idősebbek lennének nálam, ha még élnének. Megpróbáljam megkeresni őket, hogy elmondjam nekik, hogy apa meghalt?” – tette fel a kérdést az olvasó.

Deidre szomorúnak nevezte, hogy az apa úgy halt meg, hogy nem tudta felvenni a kapcsolatot fiaival. Szerinte a levélíró megteheti, hogy megkeresi őket, de előbb érdemes lenne feldolgoznia a hírt, mert a gyász és az édesanyjával való törődés most is nagy terheket ró rá. Később pedig megpróbálhat érdeklődni arról, hogy élnek-e féltestvérei, de név nélkül.


Nyitókép: Pixabay

#Életmód#titok#apa#levél#tanács#féltestvér

Címlapról ajánljuk