Életmód

30 évvel idősebb, házas férfiba szeretett bele a 24 éves nő

rtl.hurtl.hu

2023. május 6. 17:48

Az érzés nem hagyja nyugodni. Mit lehet tenni ilyenkor?

Mit tegyen egy 24 éves nő, aki egy nála több mint 30 évvel idősebb, családos férfiba szeret bele? Ezzel a kérdéssel kereste meg a The Sun című lap magánéleti tanácsadó rovatát, a „Kedves Deidre-t” egy brit nő.

Egy helyi, vadvízi úszással foglalkozó Facebook-csoportban ismerték meg egymást, majd többször együtt mentek úszni a folyóhoz. A nő úgy írta le a férfit, mint aki gondoskodó, két lábbal áll a földön, „sokkal érdekesebb, mint a velem egykorú srácok”. Ráadásul – írta – nagyon vonzó férfi, egy igazi „ezüstróka”, nagyon jó testtel.

A levélből kiderül, hogy a nő nagyon várja a találkozásokat, mindig nagyon izgatott lesz, ha csak meglátja, hogy üzent neki. Álmodozik róla, hogy megcsókolja. A férfi viszont vélhetően erről nem tud, és nem is viszonozza a nő érzéseit – legalábbis erre utal, hogy fesztelenül beszél a családjáról, a feleségéről és a tizenéves gyerekeiről.

Deidre válasza szerint teljesen természetes, ha valaki beleszeret egy nála sokkal idősebb személybe, és az a tény, hogy nem elérhető, még intenzívebbé teszi az érzést. Nehéz ugyan, de szerinte ebben a helyzetben az az ésszerű megoldás, hogy ezt a kapcsolatot megtartja egy jó barátságnak, és egy olyan férfit keres, aki nem valaki mással él házasságban.

Nyitókép: Pixabay

 

#Életmód#korkülönbség#tanács

Címlapról ajánljuk