Életmód

Remekeltek a magyarok a pármai pizzasütő versenyen

rtl.hurtl.hu

2023. április 22. 9:36

Szabi, a pék lett a legjobb magyar versenyző, de Kovács Lázár is szép eredményt ért el, pedig a részvétele is veszélyben forgott.

Figyelemre méltó eredményt ért el egy olaszországi pizzasütő-versenyen Szabi, a pék, aki korábban a Reggeliben beszélt arról, hogy mi az igazi házi kenyér titka.

Mint arról a Street Kitchen beszámolt, Szabadfi Szabolcs már ötödször indult a pármai megmérettetésen, ahol rajta kívül még 22 magyar vett részt – közülük ő lett a legjobb pizzasütő. Az összes versenyző közül gluténmentes kategóriában a 9. helyezést érte el, a római stílusú pizzák csoportjában 29. helyen végzett, klasszikus és gourmet kategóriákban is a mezőny első harmadába jutott be. A pizzatriatlonon, ahol három különböző kategóriában kellett remekelni, a 19. helyezést érte el.

A Fókuszban egy hónapja arról tudósítottunk, hogy veszélybe került Kovács Lázár részvétele a bajnokságon, mert majdnem levágta a hüvelykujját. Ehhez képest most 13. lett Takács Márk pizzamesterrel közösen a due kategóriában, rögtön utánuk 14. lett Marchut Szabolcs és Boros Enikő párosa.

#Életmód#Szabi a pék#kovács lázár#pizza

Címlapról ajánljuk