Életmód

Meztelenül fotóztatta magát egy influenszer Balin egy templom udvarán, repülni fog a szigetről

rtl.hurtl.hu

2023. április 13. 20:55

A helyieket nagyon felháborította az eset, a nőt letartóztatták. A turisták szinte hazajárnak Balira pucéran botrány kelteni.

Újabb turista repül az indonéz Bali szigetéről, mert nem tudott viselkedni és pucéran pózolt – írja a New York Post.

Most egy influenszernek sikerült a helyieket felhúzni, miután meztelenül fotózták egy 700 éves Kayu Putih fánál, amely egy templom hátsó részén található Tabananban, Bali fővárosától, Denpasartól 20 kilométerre.

Az influencert a Daily Mail szerint letartóztatták, és most kitoloncolás fenyegeti.

A helyieket nagyon felháborította az eset. Ni Luh Djelantik helyi aktivista azt a kérdést tette fel a közösségi oldalán, hogy 

azt hiszitek, hogy menők lesztek, ha meztelenül fotózkodtok a szent fáinkon? Menjetek vissza az országotokba, ha nem tudjátok tisztelni a hagyományainkat és a kultúránkat!

Indonéziában gyakori, hogy a turistákat idő előtt hazaküldik, mert nem tudnak viselkedni. Itt nem holmi részeg éjszakai gajdolásra kell gondolni, hanem valamiért kedvet éreznek ahhoz, hogy a helyiek szent helyein meztelenkedjenek.

A múlt hónapban egy oroszt dobtak ki, aki az Agung vulkánon letolt gatyával pózolt, tavaly pedig Jeffrey Craigen kanadai színészt toloncolták ki, miután közzétett egy videót, amin meztelenül táncol a Batur-hegyen, ami szintén szent a helyiek számára.

A pálmát eddig egyébként az az orosz pár vitte, akik szexelésre ragadtatták magukat ugyanott két éve, amit természetesen videóra vettek és utána feltöltöttek az internetre.

Nyitókép: Az influenszer a szent fánál. Fotó: Ni Luh Djelantik/Instagram

#Életmód#bali#szent#fa#kitoloncolás#indonézia

Címlapról ajánljuk